Cem Adrian’dan köy okulları için anlamlı konser!

Kendini ‘özgür bir müzisyen’ olarak tanımlayan başarılı sanatçı Cem Adrian, 28 Şubat Pazar akşamı bir sosyal medya platformunda anlamlı bir konser gerçekleştirecek. Adrian şarkılarını, Köy Okulları Yardım Projesi Derneği’nin düzenlediği kütüphane açma projesine bağış kampanyası amacıyla gerçekleştirecek.

MEDYA 27.02.2021, 10:35
Cem Adrian’dan köy okulları için anlamlı konser!

Müzik dünyasında kendine has bir üslubu olan, kuralların dışında olmayı tercih eden ve güçlü sesiyle başarılı bir kariyeri olan müzisyen Cem Adrian, bu kez anlamlı bir konser gerçekleştirecek. 28 Şubat Pazar akşamı saat 21.00’da gerçekleşecek olan ve bir sosyal medya platformunda canlı yapılacak olan konser, Köy Okulları Yardım Projesi Derneği’nin önemli bir projesi için bağış amacıyla gerçekleşecek.

Köy okullarının kütüphane projesine destek verilecek

Adrian’ın gerçekleştireceği canlı konserden elde edilen gelirle, derneğin kütüphane açma projesine destek verilecek. Bağışta bulunmak isteyen ve konser zevkini tatmak istene kullanıcılar, sosyal medya uygulamasında girerek kayıt yaptıracak ve hesap bakiyelerine para yükleyecekler. Ayrıca çeşitli meblağda paraları temsil eden hediye gönderim paylaşımlarıyla da projeye destek verilebilecek.

Çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında eserler üreten Cem Adrian, on yılı aşkın bir zamandır beğenilen bir müzisyen olarak öne çıkıyor. Adrian, Türkiye’nin her şehrinde, en fazla konser veren canlı performans sanatçıları arasında bulunuyor.

Yorumlar (0)