Çekimler 60 gündür yapılamıyor: Arka Sokaklar dizisi final mi yapacak?

Arka Sokaklar dizisine verilen aranın uzamasının ardından dizinin final söylentileri çıkmaya başladı. "Arka Sokaklar final yapacak mı?" sorusu internette çok araştırılmaya başlarken diziye dair detaylara ilişkin birçok iddia da ortaya atıldı. İşte dizideki son durum...

MEDYA 16.01.2023, 10:50
Çekimler 60 gündür yapılamıyor: Arka Sokaklar dizisi final mi yapacak?

Arka Sokaklar dizine yapımcı Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunlarından dolayı 45 günlük bir ara verilmişti. Dizideki bütün detaylarla titizlikle ilgilenen İnanoğlu'nun sağlığının kötüye gitmesinden ötürü tekrar diziye başlama planları ertelendi.

Geçtiğimiz günlerde ekibe zam yapıldığı ve sete çıkılacağına ilişkin bilgi gelmişti fakat bu plan da hayata geçmedi. İlker İnanoğlu'nun babasına diziyi devralmayı teklif ettiği fakat bu fikre usta yapımcının sıcak bakmadığı kaydedildi.

"Bir final kararı bulunmuyor"

Birsen Altuntaş'ın haberinde, çekimlerine 2 aydır ara verilen diziye ilişkin belirsizliğin devam ettiği, Kanal D tarafından alınan bir final kararının olmadığı iddia edildi. Filmin yapım şirketi tarafından ise bekleme süresinin uzamasından dolayı oyunculara gelecek yeni iş tekliflerini değerlendirmeleri önerisinin geldiği de iddialar arasındaydı.

Dizinin tekrar sete çıkma kararının alınması durumunda da müsait olan oyuncularla çekimlere devam edilebileceği konuşuluyor.

Yorumlar (0)