Cansever, "Top 100 Songs Turkey" listesinde 17. sırada!

Usta arabesk sanatçısı Cansever, geçtiğimiz aylarda çıkardığı “Şeytan Diyor Ki” şarkısıyla "Top 100 Songs Turkey" listesinde yer aldı. Cansever, listenin 17. sırasına yerleşti!

MEDYA 28.01.2021, 17:43 29.01.2021, 11:15
Cansever, "Top 100 Songs Turkey" listesinde 17. sırada!

Sevilen arabesk sanatçısı Cansever, geçtiğimiz aylarda "Şeytan Diyor Ki" adlı şarkısını dinleyicilerle buluşturmuştu. Sosyal medyada oldukça sevilen şarkı, YouTube’un "Top 100 Songs Turkey" oynatma listesinde yer aldı. Şarkı, listenin 17. sırasına yerleşti.

Yeni bir arabesk albümü çıkaracağını müjdeledi

Genç arabeskseverlere hitap etmeyi sürdüren sevilen sanatçı Cansever, “Şeytan Diyor Ki” ve “Aç Kapıyı Ben Geldim” adlı şarkılarıyla, bir başka sosyal medya uygulaması olan Tiktok ta da paylaşım rekoru kırıp fenomen oldular. Cansever, bu gelişme üzerine gençlerin şarkıları beğenerek kendisine destek vermesinden dolayı teşekkür etti. Çok yakında yeni bir arabesk albümü çıkaracağını da belirten Cansever, geçtiğimiz ay Samara, Kobra Murat ve DJ Yılmaz ile beraber “Ramdika” adadında bir roman şarkısına da imza atmıştı. Şarkının klibi de, kısa bir süre içerisinde milyon bir izlenme yakalamıştı.

1967’de Kuzey Makedonya’da dünyaya gelen Cansever, 1992 yılından bu yana arabesk müzikle ilgileniyor. Gerçek adı Dzansever Dalipova olan Cansever, bugüne kadar “Meçhul”, “Yollar Hasta Ben Yorgunum”, “Hey Denysha”, “Farklı Yorum”, “Cemalım” ve “Hala Seviyorum” gibi albüm çalışmalarına imza attı.

Yorumlar (0)