Canlı yayında Fatih Altaylı'yı sinirlendiren mesaj: 'A be beyinsiz!'

Fatih Altaylı Mars'ın kaynaklarına ilişkin tartışma yapıldığı esnada izleyiciden gelen bir mesajın üzerine sinirlendi. İzleyicinin 'Mars'a gittiniz mi de hayat var diyorsunuz?' sorusuna Altaylı 'A be beyinsiz! Bunları konuşmadığından elinde avucunda ne varsa Katar'a satıyorsun. Aşıyı Çin'den ABD'den bekliyorsun. Beni seyretmeyin asabımı bozmayın." dedi.

MEDYA 30.11.2020, 13:23 30.11.2020, 13:34
Canlı yayında Fatih Altaylı'yı sinirlendiren mesaj: 'A be beyinsiz!'

Dün akşam Habertürk'te Fatih Altaylı ile Teke Tek programında ilginç dakikalar yaşandı. Altaylı programında Mars'ta enerji kaynaklarının olup olmamasına ilişkin konuyu masaya yatırırken programa gelen bir izleyici mesajıyla oldukça sinirlendi.

İzleyicinin, "Dünya şu sıralar, pandemiyi, ekonomiyi etkilerini konuşuyor, sen kimin emriyle milletin kafasını bulandırıyorsun? Hanginiz Mars'a gittiniz de bunları anlatıyorsunuz?" diyince öfkelenen Fatih Altaylı şunları dedi:

"Bunları konuşmadığından elinde avucundakini Katarlılara satıyorsun"

"A be beyinsiz! Bu beyinsiz bile sana iltifat gerçi, yaşam formusun aslında. Bunları konuşmadığından dolayı bugün elinde avucunda ne varsa Katarlılara satıyorsun, bunları konuşmadığından dolayı pandemide aşı Çin'den mi Almanya'dan mı Amerika'dan mı gelir diye oturup bekliyorsun"

"Bunları konuşacağız kardeşim. Pandemi konuştuğumuzda da diyorsunuz ki 'vay pandemi konuşmak için hangi mihraklar size emir verdi?'

"Bizi seyretmeyin kardeşim!"

"Eğer size kalsaydık hiç konuşmamamız lazımdı. Sizi takmıyoruz Allah'tan. Çünkü adam olmadığınızı düşünüyoruz. Bizi seyretmeyen kardeşim gidin ekonomi seyredin. Survivor falan seyredin. Bizi seyredip de asabımı bozmayın. Gerçekten sinirleniyorum."

"Beni seyredip sinirlerimi zıplatmayın. Sizinle aynı havayı solumaktan dahi mutsuz oluyorum. Gerçekten dünyanın kısıtlı kaynaklarını sizin gibilerin tüketmesine üzülüyorum."

"Çocuklarınız için konuşuyoruz, sizin için değil"

"Bunları konuşacağız çünkü sizin çocuklarınız belki insan gibi yaşar. Sizin çocuklarınız  belki başka ulusların sermayelerinin yanında çalışmak durumunda kalmazlar. Çocuklarınız için konuşuyoruz, sizin için değil tamam mı aptallar?"

Yorumlar (0)