Çankaya Belediyesi’den yarıyıl tatilinde çocuklara özel etkinlikler !

Ankara Çankaya Belediyesi, yarıyıl tatilinde olan çocuklara özel bir program hazırladı “Tatilde Şenlik Var” adını verdiği programda, çevrimiçi etkinlikler düzenlenecek.

MEDYA 27.01.2021, 17:29 28.01.2021, 11:08
Çankaya Belediyesi’den yarıyıl tatilinde çocuklara özel etkinlikler !

Ankara’da bulunan Çankaya Belediyesi, yarıyıl tatilindeki ocuklar için bir etkinlik düzenliyor. Pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi yağılacak olan etkinlikler ise “Tatilde Şenlik Var” başlığı altında gerçekleştirilecek. 27 Ocak’ta başlayacak olan etkinlikler, 14 Şubat tarihinde sona erecek.

Etkinlikler, YouTube üzerinden takip edilecek

Çevrimiçi etkinlik kapsamında tiyatro gösterileri ve oyun atölyeleri belediyenin YouTube kanalından çocuklarla buluşacak. Ayrıca çocuk oyunları, mini konser, illüstrasyon, pandomim, kukla ve karikatür atölyeleri ile çocuk yogası gibi etkinliklerden oluşan şenlik programı, öğrenciler ekranlardan evlerinden rahatlıkla takip edilebilecek.

Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen, çocukların evlerde sıkıldıklarını belirtirken bu süreçte hazırlanan sevimli sürprizleri çocuklara sunacaklarını belirtiyor. ‘İyi ki varsınız çocuklar’ diye seslenen Taşdelen, ikş hafta boyunca keyiflenecekleri bir program vaat ettiklerini belirtti.

Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği “Tatilde Şenlik Var” etkinliği kapsamında yer alacak programlar, şu şekilde açıklandı:

Yorumlar (0)