Çağatay Ulusoy’un oynadığı “Yeşilçam” dizisinden ilk tanıtım paylaşıldı!

Başlıca rollerini Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin paylaştığı dijital platform dizisi “Yeşilçam” ın ilk tanıtımı izleyiciye sunuldu. Usta yönetmen Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, dönem dizisi olarak izleyicilerle buluşacak.

MEDYA 13.02.2021, 09:57 13.02.2021, 10:00
Çağatay Ulusoy’un oynadığı “Yeşilçam” dizisinden ilk tanıtım paylaşıldı!

“Babam ve Oğlum”, “Mustafa Hakkında Her Şey”, “Issız Adam”, “Tamam Mıyız?”, “Unutursam Fısılda” ve “Bizi Hatırla” gibi filmlerin usta yönetmeni Çağan Irmak, uzun zamandır yeni projesiyle izleyicisini bekletiyor. Başarılı yönetmenin yönetmen koltuğuna oturduğu ve merakla beklenen yeni projesi “Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı” ndan ilk tanıtım yayınlandı!

Küllerinden yeniden doğan bir yapımcı: Semih Ateş

Dijital platform Blu Tv’de dönem dizisi olarak yayınlanacak “Yeşilçam” dizisi, başrollerde “Hakan Muhafız” dizisiyle fırtınalar estiren Çağatay Ulusoy ve son olarak “Öğretmen” dizisiyle ekranlarda görünen Afra Saraçoğlu’nu buluşturuyor. Çağatay Ulusoy dizide, her şeyini kaybeden, fakat ‘anka kuşu’ misali Yeşilçam'da kendini yeniden var etmeye çalışan sinema aşığı bir yapımcı olan Semih Ateş karakterini canlandıracak. Afra Saraçoğlu ise, kapısını aralamak için varını yoğunu ortaya koyan ve genç bir yetenek olan Tülin Saygı’ya hayat verecek. Dizide yol alacak diğer bir ünlü güzel ise, son olarak “Çatı Katı Aşk” dizisinde görünen Selin Şekerci oldu. Şekerci dizide, Yeşilçam’ın ön plana çıkan götse aktrisi Mine Cansu karakteriyle dizide yer alacak. Dizinin kadrosunda ayrıca Yetkin Dikinciler, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi yetenekli isimler yer alıyor.

Usta sanatçı Emel Sayın’ın sevilen şarkısı  ‘Rüyalar Gerçek Olsa’ ile ilk tanıtımı yapan dizi, 60’lı yılların sinemasına damga vuran “Yeşilçam” dönemine odaklanacak. Tanıtımında gösterişli bir Yeşil.am filmi galasına izleyenleri götüren dizide, Yeşilçam’da ayakta kalmaya çalışan ve  ‘anka kuşu’ misali küllerinden yeniden doğan bir sinemasever yapımcı Semih Ateş’in hikayesi anlatılacak.

Yorumlar (0)