Çağatay Ulusoy başrolde: Yeşilçam dizisi, 22 Nisan’da yayına başlıyor!

İzleyicileri 1960’lı yıllara götürecek olan ve Türk sinemasının Yeşilçam döneminden izler anlatacak olan “Yeşilçam” dizisi, 22 Nisan’da ilk bölümüyle yayına başlıyor. Dijital platformda yayınlanacak olan dizi, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci gibi oyuncuları buluşturuyor!

MEDYA 31.03.2021, 17:43 01.04.2021, 12:14
Çağatay Ulusoy başrolde: Yeşilçam dizisi, 22 Nisan’da yayına başlıyor!

Tanıtımı yayınlandığı günden bu yana izleyici tarafından ilgiyle karşılanan ve Türk sinemasının 1960’lı yıllarını izleyiciye kurgusal bir dille aktaracak olan “Yeşilçam” dizisi, yayına başlıyor. 22 Nisan’da ilk bölümüyle dijital platformda izlenebilecek olan dizide Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci başrolleri paylaşıyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Bora Akkaş, Ayta Sözeri, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik ve Nilüfer Açıkalın gibi isimlerin yanı sıra Güngör Bayrak ile Altan Erkekli gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Yeşilçam dünyasının kuralları anlatılacak

Dizide Çağatay Ulusoy, hikayenin ana karakteri olan film yapımcısı ve tam bir sinema aşığı olan Semih Ateş’e hayat verecek. Yeşilçam dünyasının ustalıkla kurulmuş dünyasına ve kurallarına odaklanacak olan dizi, Bu dünyada kendini var etmek isteyenlerin yaşadıkları hayal kırıklıkları ve büyük hayallerini de anlatacak. Dizide Semih Ateş’in, çekmek istediği film için verdiği mücadele de anlatılacak.

Çağan Irmak yönetti

Dizinin yönetmenliğini ise ‘Unutursam Fısılda’, ‘Nadide Hayat’, ‘Babam ve Oğlum’, ‘Mustafa Hakkında Her Şey’ ve son olarak ‘Bizi Hatırla’ filmiyle izleyici karşısına çıkan başarılı yönetmen Çağan Irmak üstleniyor. Levent Cantek ve Volkan Sümbül ise, dizisinin senaryosunu yazan isimler oldular.

Yorumlar (0)