Burcu Biricik başrolde: Fatma dizisinden tanıtım geldi!

Burcu Biricik’in başrolünde bulunduğu ve merakla beklenen dijital platform dizisi Fatma’dan resmi tanıtım yayınlandı. İlk sezon bölümleriyle 27 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan dizi, yıldız oyuncu kadrosuyla oldukça heyecanla bekleniyor.

MEDYA 13.04.2021, 09:47 13.04.2021, 17:53
Burcu Biricik başrolde: Fatma dizisinden tanıtım geldi!

Duyulduğu günden bu yana büyük bir heyecanla beklenen Fatma dizisinden, merak uyandırıcı bir fragman geldi! Çekimleri geçtiğimiz sezon yapılan 27 Nisan’da yayına girmesi planlanan Fatma dizisi, dijital platformlarda izleyicilerle buluşacak. Dizinin başrolünde ise Hayat Şarkısı, Her Şey Seninle Güzel, Kuzgun ve Kırmızı Oda gibi projelerle izleyici karşısına çıkan ve son olarak ilk bölümüyle geçtiğimiz günlerde yayına başlayan Camdaki Kız dizisiyle izleyici karşısına çıkan Burcu Biricik bulunuyor.



Burcu Biricik başrolde

Birick’in Fatma karakterine hayat verdiği dizinin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstleniyor. Dizinin yapımcılığını Başak Abacıgil Sözeri üstlenirken, senaryosu ise Özgür Önürme tarafından yazıldı. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Uğur Yücel, Hazal Türesan, Mehmet Yılmaz Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Mustafa Konak, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu, Olgun Toker ve Melis Sezen gibi isimler de bulunuyor.



Sıradan bir temizlikçinin, katile dönüşme hikayesi

Sıradan bir ev işçisi olan ve temizlik yapan Fatma, dışarıdan göründüğünde sıradan biridir. 35 yaşındaki genç kadının eşi Zafer, hapisten çıkar çıkmaz bir anda ortadan kaybolur. Eşini aramaya karar veren Fatma, bir anda bir cinayetin ortasında kalır. Bu yanlışlıkla gelişen cinayeti, eşi Zafer’in karanlık bağlantılarının öğrenmesi sonucunda Fatma’nın hayatı kabusa dönüşür.



Bir yandan çocuğunu korumak için mücadele veren Fatma, hayatta kalmak için cinayet işlemeyi sürdürmek zorundadır. Yaşadıklarının intikamını almaya karar veren ve hayatını sürdüren Fatma, kocasını ayamaya devam eder. Bir yandan da hizmetçi rolünün arkasına sığınıp rolünü de oynar. Ancak bu konu nereye kadar varacak, belirsizdir.

Yorumlar (0)