Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını'nın sezon finali setinden paylaştı

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan "Yalı Çapkını" dizisi, 36. bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finali çekimlerinin yapıldığı dizinin Gaziantep'teki setini ziyaret eden Budayıcıoğlu, fotoğraflar paylaştı.

MEDYA 06.06.2023, 09:16 06.06.2023, 17:47 Hakan Öksüz
Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını'nın sezon finali setinden paylaştı

Cuma akşamları seyircileri ekran başına kilitleyen Star TV'nin "Yalı Çapkını" dizisi, 36. bölümüyle sezon finaline gidecek. Dizinin 35. bölümünde Seyran, havaalanı yerine Gaziantep'e gitmişti. Ferit ise dedesi Halis Korhan'dan azar yemiş, "O kızın peşinden gittiğin için ağabeyin öldü." sözünü işitmesine rağmen Seyran'dan vazgeçmeyeceğini babasına söylemişti. 

Sosyal medya hesabından paylaştı

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan Yalı Çapkını, sezona damga vuran yapımlardan oldu. Yazar ve psikiyatr Budayıcıoğlu, dizinin sezon finalinin çekimleri için Gaziantep'teydi. Sette çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Budayıcıoğlu, dizide Ferit Korhan karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir ile poz verdi.

"Bakmaya doyamadık"

Hafta sonu tüm ekip olarak Gaziantep'te olduklarını kaydeden Budayıcıoğlu, "Buranın yemekleri harika. Oyuncularımız ve teknik ekip son sürat çalışıyor. Afra çekimdeyken Mert ile sohbet ettik. Zeugma Müzesi harikaydı, Çingene Kızı mozaiğine bakmaya doyamadık. Halkın ilgisi yoğundu, bizi çok iyi ağırladılar." ifadelerini kullandı.

Afra Saraçoğlu ile neden fotoğraf çektirmedi?

Dizide "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu ile fotoğraf çektirmemesine gelen tepkilere yanıt veren Budayıcıoğlu, "Kızmanız iyi, demek ki Afra'yı çok seviyorsunuz. Afra kıymetlim beni. O gün çekimdeydi ve çok yorulmuştu. Sahnelerin tekrarları defalarca kez alınıyordu. Yalı Çapkını gecesinde bu kez Afra ile fotoğraf paylaşacağım." notunu düştü.

Yorumlar (0)