Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan’ın paylaştığı “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinden ilk tanıtım izleyiciyle buluştu. Tarihte ‘Kanlı Noel Gecesi’ olarak bilinen saldırıdan görüntülerle oluşturulan tanıtım, sosyal medyada yankı uyandırdı.

MEDYA 09.03.2021, 15:57 10.03.2021, 09:20
Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde süren ve gerçek bir vatan mücadelesinin ekranlara getirecek olan “Bir Zamanlar Kıbrıs” dizisinden merakla beklenen bir tanıtım yayınlandı. Başrolllerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaşacağı dizinin tanıtımında tarihe ‘Kanlı Noel Gecesi’ olarak bilinen geceden sembol haline gelmiş görüntüler yer aldı. Sosyal medyada ilgi çeken oldukça merak uyandıran görüntüler, dizinin yakın zamanda izleyiciyle buluşacağının habercisi oldu.

Kanlı noelin, Türk halkına yaşattığı acı anlatılacak

Dizi, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesini anlatırken tarihi gerçekler çerçevesinde bir sakız tüccarı olan Dereli ailesini üzerinden anlatacak.  Kanlı noel saldırısından nasibini alan aile, kasabalarından sürülür ve aile fertleri de birbirlerinden ayrı düşer. Ailenin lideri Kemal Dereli ise, kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelecektir.

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği dizinin senaryosu ise, Emre Özdür ve Başar Başaran imzası taşıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs’ta Kemal Dereli karakterini Ahmet Kural, eşi İnci’yi Pelin Karahan, Türkiye’den adaya gizli görevle gelen Ankaralı karakterini Serkan Çayoğlu, nişanlısını ise Gülper Özdemir canlandıracak.

Yorumlar (0)