Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hülya Darcan sürprizi!

Üç sezondur ilgiyle izlenen ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde yeni oyuncu sürprizi yaşanıyor. Reyting rekortmeni diziye, usta sanatçı Hülya Darcan katıldı. Darcan dizide, ‘Lütfiye Duman’ karakterine hayat verecek.

MEDYA 19.03.2021, 14:12 19.03.2021, 18:01
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hülya Darcan sürprizi!

Çarşamba akşamları yayınlanan, reytingleri oldukça iyi giden ve üç sezondur izleyiciyle buluşan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Adana’da çekilen diziye , son olarak usta bir oyuncu katıldı. 1967 yılında Yeşilçam yıldızı olan ve yakında zamanda da bir çok dizi ile film projesinde izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Hülya Darcan, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde Lüftiye Duman karakterine hayat verecek. Darcan son olarak kısa süren ‘Şeref sözü’ adlı dizide rol almıştı.

Özel bir gardırop getirildi

Usta oyuncu Tanju Korel ile 1974 yılından vefat ettiği 2005 yılına kadar evli olan Darcan, dizi çekimleri için Adana’ya gitti. Başarılı oyuncu Bergüzar Korel’in de annesi olan Darcan, dizide kilit bir karaktere hayat verecek. Fekeli’nin karmaşık konulara çözüm bulmak ve Fikret’i de dizginlemesi için, Fikret'in Bursa'da yaşayan teyzesi Lütfiye’yi çağıracak.

Neşeli ve yaşam sevinciyle dolu olan Lütfiye Duman, evin rengini ve havasını değiştirecek. Ayrıca karakter için dizi setinde özel bir çalışma da yapıldı. Lüftiye karakterini yansıtan ve dönemin şık kıyafetlerinin de içinde yer aldığı bir gardırop sete getirildi.

Yorumlar (0)