Bir garip Youtube kanalı açılışı… Kurdele kesti

Kahramanmaraş’ta bir kişi sosyal medya kanalının açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi. Açılışa katılan Youtuber arkadaşlarına sosyal medyaların logolarını hediye etti.

MEDYA 28.09.2021, 12:04 29.09.2021, 09:30
Bir garip Youtube kanalı açılışı… Kurdele kesti

Kahramanmaraş’ta çeşitli programlarda sunuculuk yapan Erhan Ersavaş, şehrin tanıtımına katkı sunmak amacıyla bir Youtube kanalı açtı. Ersavaş açılış etkinliğini bir düğün salonunda düzenleyerek, bilgisayarın üzerine bırakmış olduğu kurdeleyi kesip açılışı gerçekleştirdi. Youtube kanalının açılışının ardından arkadaşlarının tebriklerini kabul eden Ersavaş’a arkadaşları sosyal medya logolarını hediye etti.

“Arkadaşlarım sosyal medya takısı taktı”

Öncesinde dünyada böyle bir açılışın bulunmadığını ve ilk kez kendisinin yaptığını söyleyen Ersavaş, farklı içerikleri izleyiciye ulaştırmayı amaçladığını kaydetti. Ersavaş, “İlk kez bir sosyal medya platformunun açılışnıı yaptık. Arkadaşlarım bana sürpriz yapıp sosyal medya takılarını taktı. Türk adetlerinde kurdele kesmek meşhurdur bir açılış yapılırsa. Bugün ben de kanalımın açılışını yaparken onlarla kurdele kestim. Kentimizin ilginç projelerini sayfamda paylaşacağım.” şeklinde konuştu.

Ersavaş, Youtube kanalının açılışı sonrası ilk abonelerini de almaya başladı.

Yorumlar (0)