Bir Aile Hikayesi neden bitti? Neden final yaptı! Başka kanala geçecek mi?

Bir Aile Hikayesi neden bitti? Bir Aile Hikayesi neden final yaptı? Bir Aile Hikayesi dizisi başka kanala geçecek mi? FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi ani bir kararla final yaptı ve ekran macerasını tamamladı. Peki Bir Aile Hikayesi başka kanala geçecek mi? Bir Aile Hikayesi neden bitti.

MEDYA 20.10.2019, 13:58
Bir Aile Hikayesi neden bitti? Neden final yaptı! Başka kanala geçecek mi?

Bir Aile Hikayesi neden bitti? Bir Aile Hikayesi  neden final yaptı? Bir Aile Hikayesi dizisi başka kanala geçecek mi? FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi ani bir kararla final yaptı ve ekran macerasını tamamladı. Peki Bir Aile Hikayesi başka kanala geçecek mi? Bir Aile Hikayesi neden bitti.

Kadrosunda Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran ve Ali Seçkiner Alıcı gibi yıldız isimlerin yer aldığı Bir Aile Hikayesi ekran macerasını tamamladı.  Bir Aile Hikayesi neden bitti, neden final yaptı. Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran Bir Aile Hikayesi çok ani bir kararla bitmesi acaba kanal mı değiştirecek başka kanala geçecek mi sorularını da beraberinde getirdi.

Ekranda macerasını tamamladı

Bir Aile Hikayesi ekranda macerasını tamamladı. Sevilen dizisinin tekrardan yayınlanma ihtimali yok. İlk olarak TV8 için düşünülse de dizi yayın hayatını da tamamladığı gelen bilgiler arasında. Bir Aile Hikayesi için ekran macerası bitti ve başka kanalda yayınlanmayacak. 

Yorumlar (4)
Okunmasi lazim 5 yıl önce
Böyle aile dizileri bitirirler dizide her kez birbirine saygili seviyeli davraniyor bu da topluma örnek olduğu icin bitmek zorunda.
Eger her kes bir birinin kuyusunu kazsaydi birisi birisine saygisizlik yapsaydi hakkini yeseydi veya kiz kardesiyle evlensey kavga hakaret tavan yapsaydi bu dizide devam ederdi çünkü öyle olmasi lazim her kesin ahlak durumu yerlerde gezmesi lazim geclerimize bizim degerlerimiz bu böyle olmaliyiz aile diye bir sey yok aslinda kuyu kazma var diye reyting yapan dizilerimiz var onlara reytin yaptirirlar ama böyle sevgi saygi asilayanlari yerlerde süründürürler amaclari bu zaten insanlari zehirlemek
Leyla 5 yıl önce
Bu topluma hizmet edin reyting boşver in bu tur dizilere devam edin lütfen.
REYHAN... 4 yıl önce
YAZIK...O KADAR KÖTÜLÜK, ZIRVALIK DOLU DİZİLER DEVAM ETSİN! BU KADAR SEVİYELİ, KALİTELİ DİZİLER BİTSİN? REYTİNGMİŞ!!! (EGENİN HAMSİSİ DİZİSİ KEZA!!!)
REYHAN... 4 yıl önce
YAZIK...O KADAR KÖTÜLÜK, ZIRVALIK DOLU DİZİLER DEVAM ETSİN! BU KADAR SEVİYELİ, KALİTELİ DİZİLER BİTSİN? REYTİNGMİŞ!!! (EGENİN HAMSİSİ DİZİSİ KEZA!!!)