Başarılı oyuncu Giray Altınok, ‘Prens’ karakteri için yatırım yaptı!

Rol aldığı ‘Buyur Bi De Burdan Bak’, ‘Hababam Sınıfı Yeniden’, ‘Düğün Dernek’, ve ‘Çatlak’ gibi projelerle tanınan başarılı oyuncu Giray Altınok, Prens karakteri için dev bir yatırım yaptı. Fenomen karakter için dijital platforma bir dizi tasarlayan Altınok’un projesi, merakla bekleniyor.

MEDYA 06.05.2021, 15:26 07.05.2021, 11:31
Başarılı oyuncu Giray Altınok, ‘Prens’ karakteri için yatırım yaptı!

Canlandırdığı komedi ve dram karakterleriyle adından söz ettiren sevilen oyuncu ve yazar Giray Altınok, yeni projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Altınok sosyal medyada yarattığı ‘Prens’ karakterini, dijital platforma dizi olarak tasarladı. Dizi için dev bir yatırım yaparak elini taşın altına koyan Altınok’un dizisinin adı ise ‘Krallık 101’ kod adıyla duyurulduğu biliniyor. 



Dizi için Türkiye’de ilk kez ‘Virtual stüdyo’ sistemi kullanıldı

Ünlü oyuncu, sosyal medyada yarattığı parodi karakteri ve dizisi için, Türkiye’de ilk kez kullanılan ve Dünyada da çok sık rastlanılmayan Virtual stüdyo sistemini kullandı. Türkiye’de ilk kez kullanılan ve dev bir yatırım yapılan projenin yönetmenliğini ise, Bülent İşbilen üstleniyor. Dizi için kurulan stüdyoda çekimler sürerken, dizinin hangi platformda yayınlanacağı ve tarihi de henüz belli değil. Dizide Altınok’a oyuncu kadrosunda ayrıca Ceyda Düvenci, Çağdaş Onur Öztürk, Serdar Orçin, Aslı Tandoğan, Onur Özaydın ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler eşlik ediyor.



Buyur Bi De Burdan Bak şovundaki skeçlerle tanınıyor

11 Aralık 1983 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Giray Altınok, Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okudu. 2004 yılında oyuncu olmak üzere Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün okulunda eğitim alan Altınok, ilk kez “Kaybedenler Kulübü" filminde rol alarak bu işe adımını attı. Daha sonra ‘Labirent’, ‘Vücut’ ve ‘Tut Sözünü’ filmi filmlerde rol alan Altınok, ‘Buyur Burdan Bak’ ve daha sonra değişen adıyla ‘Buyur Bi De Burdan Bak’ programında ekiple skeçlere imza attı. Daha sonra ‘Aykut Enişte’,‘Hababam Sınıfı Yeniden’ ve ‘Düğün Dernek’ filmlerinde rol alan Altınok, son olarak Antalya Altın Portakal’da yarışan ‘Çatlak’ filmindeki rolüyle adından söz ettirdi.

Yorumlar (0)