Başarılı oyuncu Atakan Çelik, yeni teklisi ‘Devran’ ile müzikseverlerle buluştu!

Pazar akşamları ekrana gelen “Çok Güzel Hareketler 2” programındaki başarılı performansıyla gündemde olan oyuncu Atakan Çelik, bu kez müzikseverlere bir sürpriz yaptı. Çelik, yeni teklisi “Devran” ı müzikseverlerle buluşturdu!

MEDYA 13.02.2021, 14:55 14.02.2021, 09:05
Başarılı oyuncu Atakan Çelik, yeni teklisi ‘Devran’ ile müzikseverlerle buluştu!

Yılmaz Erdoğan’ın “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” filminde canlandırdığı ‘Bahadır’ karakteriyle fark edilen, ardından “Çok Güzel Hareketler 2” ekibinde oynamaya başlayan başarılı oyuncu Atakan Çelik, bu kez müzikseverler için bir sürprize imza attı. Başarılı oyuncu sevenlerine, söz ve müziği kendisine ait olan “Devran” adlı şarkısını sundu.

Daha önce ‘Çok Güzel Hareketler 2’ de şarkıyı seslendirmişti

Çelik, daha önce “Çok Güzel Hareketler 2” nin bir skecinde de “Devran” şarkısını seslendirmişti. Hayranları ise bu şarkıyı, Çelik’ten ‘single’ olarak da piyasaya çıkarmasını istemişti. Gelen talepler üzerine Çelik, Sevgililer gününe de özel şarkıyı tekli olarak BKM Mutfak Müzik Yapım etiketiyle çıkartmış oldu.

a

Düzenlemesi Cem Şahin’e ait olan şarkının klibinin yönetmenliğini ise, Aykut Öztürk üstlendi. Dijital platformlarda da yerini alan ve listelerin zirvesine çıkması beklenen şarkı, dinleyicisini dinlenmek ve klibini izlenmek üzere bekliyor.

Yorumlar (0)