Arka Sokaklar'a veda eden Şevket Çoruh'tan duygusal mesaj!

Arka Sokaklar'da komiser Mesut Güneri karakterine hayat veren Şevket Çoruh, 16 yılın ardından diziden ayrılacağını duyurdu. Ünlü aktör, resmi sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşımda bulundu.

MEDYA 05.09.2022, 17:33 06.09.2022, 11:31 Hakan Öksüz
Arka Sokaklar'a veda eden Şevket Çoruh'tan duygusal mesaj!

2006 yılında başlayan Arka Sokaklar, Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri oldu. İstanbul'daki suçla savaşan Rıza Baba ve özel ekibinin mücadelesini gözler önüne seren dizi, 16 yıl boyunca izleyenleri ekran başına kilitledi. Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapan Rıza Soylu'nun kurduğu özel ekip, her hafta farklı bir suç hikâyesini ekrana getiriyor.

16 sezon boyunca milyonları ekrana kilitledi

Ekibin önemli isimlerinden olan Hüsnü Çoban, Mesut Güneri, Engin Balkan, Selin Demirci ve Hakan Çınar, bir taraftan suçla mücadele ederken bir taraftan da polislik mesleğinin günlük hayatları üzerindeki etkileriyle uğraşmaktadır. Yayınlandığı 16 sezon boyunca diziye birçok önemli oyuncu katıldı. Arka Sokaklar'ın kemik kadrosu ise hep aynı kaldı.

Şevket Çoruh'tan duygusal mesaj!

Haziran ayında 632. bölümüyle sezon finali yapan Arka Sokaklar, 17'nci sezonu ile devam edecek. Arka Sokaklar hayranları, şok bir ayrılık haberiyle sarsıldı. Sinirli komiser Mesut Güneri karakterine hayat veren Şevket Çoruh, diziden ayrıldığını açıkladı. Ayrılık kararını Instagram'dan duyuran Şevket Çoruh, "Binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler." notunu paylaştı.

Yorumlar (0)