Anıl İlter’in ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki sahnesi, sosyal medyada konuşuldu!

Sevilen oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin başarılı oyuncusu Anıl İlter, sosyal medyayı salladı! İlter, dizideki sahnesi hakkında mesaj yağmuruna tutuldu.

MEDYA 17.01.2021, 10:59 17.01.2021, 18:10
Anıl İlter’in ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki sahnesi, sosyal medyada konuşuldu!

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, “Kavak Yelleri”, “Kara Ekmek”, “İstanbullu Gelin” ve şu sıralar “Sen Çal Kapımı” gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Anıl İlter, dizideki performansıyla ve sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla oldukça dikkat çekiyor!  

İlter, “Sen Çal Kapımı” dizisinin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümündeki sahnesiyle, sosyal medyada oldukça konuşuldu. İlter’in canlandırdığı  ‘Engin’ karakteri, dizide ağaca asılı kaldı! Dizinin bu sahnesi, sosyal medyada binlerce yorum aldı. İlter, dizideki ağaca asılma sahnesi çekimleri sırasında uzun süre havada asılı kaldı.


 

İlter, yorum yağmuruna tutuldu

Instagram’da bir milyonu aşkın takipçiye sahip olan ve paylaşımlarıyla takipçilerini güldüren yakışıklı oyuncu, ağaca asılı kaldığı sahnenin ardından, hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. İlter’e; “Engin’in sahnelerinde gülmekten karnım ağrıdı. Nasıl çekmişsin bu sahneyi?”, “Bu sahneyi nasıl çektin nasıl dayandın?”, Engin’in sahnelerinde gülmekten başka hiçbir şey yapmıyorum.” gibi sorular ve yorumlar geldi.


Yorumlar (2)
ayla 3 yıl önce
harika bir bölümdü emeklerinize sağlık engin sahnelerine öldük gülmekten çok başarılıydı.
Gizem 3 yıl önce
Ya normal bir şey, neden haber çıktı ki !