‘Akrep’ dizisinde, Çağdaş Onur Öztürk gelişmesi!

Canlandırdığı rollerle izleyicinin beğenisi kazanan Çağdaş Onur Öztürk, yeni rolüyle şaşırtmaya geliyor. Son olarak dijital platformda yayınlanan “Terapist” dizisinde rol alan Öztürk, ”Akrep” dizisinde rol alacak!

MEDYA 28.02.2021, 14:50 01.05.2021, 00:50
‘Akrep’ dizisinde, Çağdaş Onur Öztürk gelişmesi!

“Kuzey Güney” dizisindeki rolüyle geniş kitlelere ulaşan ve ardından “Böyle Bitmesin”, “Diriliş Ertuğrul”, “Kış Güneşi” ve “Avlu” gibi dizilerde rol alan ve son olarak bir dijial platformda yayınlanan mini dizi “Terapist” te rol alan Çağdaş Onur Öztürk, şaşırtıcı bir rolle “Akrep” dizisine dahil oldu. Öztürk dizide, ‘Ahmet Karadağ’ karakterine hayat verecek.

Mafya lideri ‘Ahmet’ karakteri ile izleyici karşısına çıkacak

Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi oyuncuların rol aldığı diziye, daha önce Bertan Asllani ‘Efe’ karakteriyle dahil olmuştu.  Dizinin bir diğer yeni oyuncusu olan Çağdaş Onur Öztürk, dizide güçlü bir mafya lideri olan ‘Ahmet Karadağ’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Ahmet Karadağ karakteri dizide, Ferda karakteri ile kimsenin bilmediği bir geçmişe sahip olarak hikayede belirecek.

Çağdaş Onur Öztürk, son olarak başlıca rollerini Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Muhammed Uzuner, Murat Kılıç ve Zeynep Çamcı ile paylaştığı “Terapist” dizisinde ‘Kerem’ karakterini canlandırdı.

Yorumlar (0)