"Aile" dizisinin setinde kontrolsüz patlama

Seyircileri ekran başına kilitleyen "Aile" dizisinin Zincirlikuyu Mezarlığı'nda çekilen bir sahnesinde yaşanan kontrolsüz patlama, seti durdurdu. Patlamadan yükselen alevlerin oyunculara ulaşması paniğe yol açtı. Ay Yapım'dan açıklama geldi.

MEDYA 11.05.2023, 10:20 12.05.2023, 09:02 Hakan Öksüz
"Aile" dizisinin setinde kontrolsüz patlama

Nejat işler, Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer, Levent Ülgen, Canan Ergüder ve Ushan Çakır gibi isimleri kadrosunda barındıran "Aile" dizisinin setinde yaşanan kaza, gündeme oturdu. Yıldızlar geçidi dizinin sende yaşanan kazanın sorumluları hakkında inceleme başlatıldı. Ay Yapım, bazı yanlış anlaşılmaları gidermek adına açıklamada bulundu.

Birsen Altuntaş, dizinin setinde yaşanan kazaya dair ayrıntıları aktardı. Bir mezarlıkta akşam üstü çekilen sahnede kontrollü patlamanın yaşanması gerekiyordu. Kaza, Tamer Yiğit'in canlandırdığı "Yusuf Soykan" karakterinin ölüm yıl dönümü sahnesinde gerçekleşti.

3. tekrar sırasında faciadan dönüldü

Plana göre Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat verdiği "Aslan" karakteri bomba yüklü aracı fark edecek ve herkesi uyaracaktı. Edinilen bilgilere göre sahnenin 3. tekrarı alınırken beklenmedik bir patlama meydana geldi. Patlamadan yükselen alevler, rüzgarın da etkisiyle oyunculara ulaştı.

Oyuncularda yaralanma var mı?

Dizideki bütün aile üyelerinin bir araya geldiği mezarlıktaki çekimde yaşanan patlama, büyük paniğe yol açtı. Nejat İşler'in sakalının bir kısmında küçük yanıkların olduğu, Canan Ergüder'in ise saçının ufak kısmının yandığı kaydedildi. İpek Çiçek'in ise saçının önünü yanmaktan kurtardığı, genç oyuncunun kontrol amaçlı hastaneye götürüldüğü kaydedildi.

Yorumlar (0)