Acun paylaştı: İşte Survivor 2023'ten ilk görüntüler

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün ilk fragmanını paylaştı. İşte 15 Ocak Pazar günü yayınlanacak yeni sezonun ilk bölümünden özel görüntüler...

MEDYA 14.01.2023, 00:24 Hakan Öksüz
Acun paylaştı: İşte Survivor 2023'ten ilk görüntüler

Milyonlarca izleyiciyi ekran başına bağlayan Survivor'ın yeni sezonu, 15 Ocak Pazar akşamı başlıyor. Survivor 2023 kadrosu, başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından duyurulmuştu. TV8 ekranlarında yayınlanacak yarışmanın yeni sezonundan gelecek görüntüler merak ediliyordu.

Twitter'dan paylaşımda bulunan Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı. Yeni sezonun fragmanı, Survivor tutkunlarını heyecanlandırdı. Her sezonun ilk bölümünde adaya farklı bir araçla gelen Acun Ilıcalı, bu kez yeşil bir spor arabayı tercih etti. Fragmanda ödülü kazanmak için kıran kırana mücadele ettikleri görülen yarışmacılar, sezonun ilk ada konseyine de çıkacak.

Survivor'da bu kez 3 takım yarışacak

Survivor 2023'ün kadrosu yıldızlarla dolu. Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Alper Rende, Kürşat Juan, Buse Plan ve Elanur gibi internet fenomenleri, bu yıl Survivor'da ter dökecek. Yarışmanın bu sezonki kadrosunda Zeynep Alkan, Seçkin Piriler, Berdan Mardini, Yusuf Güney, Murat Eken ve Aysu Keskin gibi isimler de yer alıyor. Survivor'da bu yıl bir ilk yaşanacak. Yeni sezonda "fenomenler", "ünlüler" ve "gönüllüler" olarak 3 ayrı takım yarışacak.

Yorumlar (0)