Acun Ilıcalı, Exxen üyelik ücretlerini duyurdu!

Acun Ilıcalı tarafından finanse edilen ve 1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla yayın macerasına başlayacak olan çevrim içi (online) yayın platformu Exxen’in aylık ücreti açıklandı. Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı, fiyatıyla Netflix’e ciddi bir rakip olabilir.

MEDYA 30.12.2020, 17:45 31.12.2020, 17:08
Acun Ilıcalı, Exxen üyelik ücretlerini duyurdu!

Dijital video platformlarının daha çok ilgi gördüğü bu dönemde, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı‘nın bu sektörde de bir adım atacağı bir süre önce duyulmuştu. Acun Ilıcalı’nın dijital video platformu için geri sayıma başlandı.

Tolga Çevik, Enes Batur, Orkun Işıtmak, Aleyna Tilki gibi birçok ünlü isim ile anlaşan ünlü yapımcı, 1 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayacak olan dijital video platformu Exxen'in aylık üyelik ücretini kişisel Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Exxen'in aylık ücreti ne kadar?

'Yerli Netflix' olarak adlandırılan söz konusu platformun aylık ücretinin 9,90 TL olacağını duyuran Acun Ilıcalı, üyelikten sonraki ilk 7 gün boyunca ücretsiz deneme süreci işleneceğini kaydetti.

Bahsi geçen platforma üyelik alımı 1 Ocak 2021 itibarıyla başlayacak. Bugün ünlü yapımcının duyurduğu üyelik ücretlerinden sonra çok sayıda kullanıcının tercih etmesi beklenen dijital video platformu için şu anda üyelik sayfası aktif değil. 

Yorumlar (0)