50 Metrekare dizisinin resmi fragmanı, izleyiciyle buluştu!

Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt gibi isimlerin rol aldığı “50 Metrekare” dizisi, 27 Ocak 2021 tarihinde dijital platformda yayınlanacak!

MEDYA 04.01.2021, 11:27 04.01.2021, 17:15
50 Metrekare dizisinin resmi fragmanı, izleyiciyle buluştu!

Ülkemizde de büyük bir merakla izlenen yabancı dijital platformunun “Hakan Muhafız”, “Atiye”, “Rise of Empires: Ottoman”, “Aşk: 101” ve “Bir Başkadır” dizilerinin ardından altıncı Türk dizisi “50 Metrekare” de yayına başlıyor. 27 Ocak 2021’de ilk sezonu yayınlanacak olan dizinin resmi fragmanı izleyenlerle paylaşıldı. 



“50M2” dizisinin yönetmenliğini ise; Ahmet Kural & Murat Cemcir ikilisi ile çektiği “İşler Güçler”, “Düğün Dernek” serisi, “Çalgı Çengi” serisi, “Kardeş Payı” ve “Baba Parası” gibi projelerin de yönetmenliğini üstlenen Selçuk Aydemir gerçekleştirirken, senaryosu ise “Leyla ile Mecnun” dizisi ile “Bana Masal Anlatma”, “Kara Bela”, “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” ve “Dede Korkut Hikayeleri” gibi filmlerin de senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Burak Aksak tarafından yazıldı.

Gizemli bir adam: Gölge

Dizide başlıca rolleri Engin Öztürk ve Aybüke Pusat paylaşıyor. Kadroda ayrıca Cengiz Bozkurt, Kürşat Alnıaçık, Tolga Tekin, Tuğçe Karabacak, Özgür Emre Yıldırım, Gaye Gürsel ve Tuncay Beyazıt gibi başarılı oyuncular da rol alıyor.



50 Metrekare, gizemli bir tetikçi olan Gölge'nin hikayesini anlatıyor. Babası gibi gördüğü Servet'in ihanetine uğrayan Gölge, ilk defa geldiği bir mahallede bulur kendini. Terzi dükkanına sığınan Gölge’yi gören mahalle sakinleri, onun terzinin oğlu olduğunu düşünürler. Bu kimliğe bürünmeye karar veren Gölge, zaman geçtikle gerçekte kim olduğunu anlayacaktır.

Yorumlar (0)