En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Maskesini doğru takmayan amca önce tokat yedi, sonra tükürdü!

YAŞAM 05.10.2020, 11:53

Türkiye'de vatandaşlar, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle oldukça gergin günler yaşıyor. Özellikle toplu taşıma araçlarında maskesini kurallara uygun takmayan kişiler nedeniyle sık sık kavgalar çıkıyor. 

O olaylardan biri de İstanbul'da bulunan Sanayi-Benzinlik otobüs durağında gerçekleşti.

Seyrantepe-Topkapı seferini gerçekleştiren bir halk otobüsünde, bir amcanın maskesini kurallara uygun şekilde takmaması, vatandaşlar arasında kavga çıkmasına yol açtı. 

Halk otobüsü seyir halindeyken koltukta oturan kadınlardan biri, maskesini suratının yarısını kapatacak şekilde taktığı için amcayı eleştirdi. Bunun üzerine yaşlı adam da karşılık vermeye başladı. Söz konusu kadın ile amcanın, birbirlerine hakaretler yağdırmaya başladığı görüldü.

Gerginliğin yükselmesinin ardından kadının iyice öfkelenerek amcaya tokat attığı, daha sonra da maskesini çıkardığı fark edildi. 

Yediği tokattan sonra şaşkınlığa uğrayan amca, kadına tükürmeye başladı. Bunun üzerine kadın, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde oldukça tehlikeli bir eylemde bulunan yaşlı adama vurdu. 

Vatandaşlar, amcaya vuran ve bağıran kadına hemen müdahalede bulundu. Halk otobüsünde gerginliğin tırmandığı anlar, orada bulunan başka bir kişi tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar (0)