Zeynep Tuğçe Bayat: Eşim beni böyle görmekten inanılmaz zevk alıyor

Son dönemlerin parlayan oyuncusu Zeynep Tuğçe Bayat, takı koleksiyonunu tanıttı. Tanıtım sonrası samimi açıklamalarda bulunan Bayat, eşiyle çok sık bir araya gelemediklerini söyledi. Bayat ayrıca dizilerde dublör kullanmadığını da söyledi.

MAGAZİN 30.11.2020, 10:40
Zeynep Tuğçe Bayat: Eşim beni böyle görmekten inanılmaz zevk alıyor

Zeynep Tuğçe Bayat, kız kardeşiyle birlikte tasarlamış olduğu takılarını, Nişantaşı'nda bulunan bir mağazada tanıttı. Bayat'ın takı koleksiyonunu tanıtması internetin en çok konuşulan magazin konuları arasında oldu.

"Bu iş benim için bir hobi oldu"

Snob Magazin'in haberinde Bayat, kendileri için üretirken arkadaşlarının da yapmış olduğu tavsiyeyle birlikte bu işe başladıklarını söyleyerek, "Tasarımcı kız kardeşimle, Tutku Bayat ile yola çıktık. Tasarımları o gerçekleştiriyor fakat birlikte bir yolculuğa çıktık. İşin aslı öncelikle kendimize takmak amacıyla üretmeye başladık ardından ise çevremiz de istedi. Oyuncu çevremden de beğenip takanlar var. Benim için bu iş bir hobi oldu. Ustalarla beraber atölyelerde emek harcıyoruz. Yakın zamanda yeni bir koleksiyonla takipçilerimizle buluşacağız." şeklinde konuştu.

Bayat'ın tektaş ile araşı nasıl?

Zeynep Tuğçe Bayat, minimalist işler gerçekleştirdiğini söyleyerek, kendisine sorulan tektaş yüzük sorusuna, "Benim için tektaş kimi zaman bir aksesuar, kimi zaman ise ben de takıyorum ve seviyorum da fakat benim için vazgeçilmez bir konu değil. Ciddi olarak bir anlam yüklemiyorum." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz ağustos ayında Cansel Erçin ile dünya evine girmişti. Cansel Erçin vermiş olduğu bir röportajda, "Zeynep'in dizisi benim projem derken çok zor görüşüyoruz. Fakat aramızda bir rekabet yok. Sadece birbirimizi özledik." dedi.

Bayat: Eşimin işi dünyanın en iyi işi olsun isterim

Bayat da yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Balayımız olmadı. Pandemi zamanında evlendik ve bu biraz garip oldu. Planladığımız bir şey değildi açıkçası biz de beklemiyorduk. Anidan karar verdik. Evlilik töreni benim için insanlara mutlu bir haber vermek. Büyük hazırlıklar yapma gibi bir hevesimiz olmadı. Aramızda asla rekabet yok, işinin iyi olmasını isterim eşimin. Beni ata binerken, ok atarken, kılıç sallarken görmekten aşırı zevk alıyor. Kılıç sallamaktan ellerim yara oldu. Dublör kullanmıyorum." dedi.

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir?

8 Şubat 1990 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Zeynep Tuğçe Bayat, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Üniversite senelerinde özel tiyatrolarda oyunculuk ve reji asistanlığı yaptı. Çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol alan Bayat, 2009 senesinde Arka Sıradakiler dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Şu sıralar Kanal D'de yayınlanan Afilli Aşk dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Bayat, 55 kilo, 1,67 boyunda ve Kova burcu.

Yorumlar (0)