Zeynep Tokuş’un, oğlu Alp ile yoga imtihanı!

Uzun süredir oyunculuk yapmayan ve yoga eğitmenliğine kendini adayan Zeynep Tokuş, 20 yaşındaki oğlu Alp ile beraber yoga yapıyor. Oğlu Alp’in spora olan merakı sayesinde ondan destek alan Tokuş, sosyal medyada ‘Partnerim, canım oğlum’ notuyla paylaşım yaptı.

MAGAZİN 28.03.2021, 10:29 28.03.2021, 18:20
Zeynep Tokuş’un, oğlu Alp ile yoga imtihanı!

Katıldığı güzellik yarışmasını kazandıktan sonra 1998 yapımı ‘Deli Yürek’ dizisinde canlandırdığı rolle tanınan, ‘Yazgı’, ‘Vizontele’, ‘Umut’ gibi filmlerle yoluna devam edip bir dönem ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde rol alan oyuncu Zeynep Tokuş, uzun süredir oyunculuk yapmıyor. Kendini yoga eğitmenliğine veren Zeynep Tokuş, 2011 yılında üçüncü evliliğini yaptığı ve üniversite aşkı olan Erdem Yılmaztürk ile mutlu bir evlilik sürdürüyor.


Yoga yaparken oğlundan destek alıyor

Sosyal medyada bol bol yoga derslerinden ve evde tek başına yaptığı yoga hareketlerinden paylaşımlar yapan Tokuş, eşi Erdem Yılmaztürk ile beraber yaptığı yogayı videoya alarak paylaşınca da gündem olmuştu. Bu kez Tokuş’a destek, 20 yaşındaki oğlu Alp’ten geldi. İş insanı Bülent Helvacı ile evliliğinden olan oğlu Alp ile beraber yoga yapan ve ondan destek alan Tokuş, bir paylaşım yaptı.



Yoganın yardımlaşa, teslim olma, güven içinde hareket etme ve uyum konularında insanı geliştirdiğine dikkat çeken Tokuş, ‘Partnerim, canım oğlum’ diyerek oğlundan destek alarak acroyoga yaparken hallerini paylaştı.

Bali’de yoga eğitimi aldı

Hamileliğinden bu yana yoga ile ilgilenen Zeynep Tokuş, Bali’de eğitim aldı. Uzun zamandır yoga yapan Tokuş’un oğlu Alp ise, üniversitede okuyor. Sporla arası uzun zamandır iyi olan Alp Helvacı, yelken sporuyla da ilgileniyor.

Yorumlar (0)