Zeynep Demirel'den Cadılar Bayramı eleştirilerine yanıt: "Dini değil ekonomiyi dert edin"

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, Cadılar Bayramını kutlamaları sebebiyle gelen eleştirilere cevap verdi ve eleştirilen şeylerin eğlenceden ibaret olduğunu söyleyerek dinin yozlaşmasının dert edilmemesi gerektiğini, asıl dert edilmesi gereken şeyin ekonomi olduğunu belirtti. 

MAGAZİN 01.11.2021, 16:08 02.11.2021, 13:42
Zeynep Demirel'den Cadılar Bayramı eleştirilerine yanıt: "Dini değil ekonomiyi dert edin"

Ünlü isimler, Cadılar Bayramı dolayısıyla yurt dışındaki partilere katılırken bazıları da kendi aralarında düzenledikleri etkinliklerle sosyal medyadan kutlamalarını paylaştı.

Zeynep Sever Demirel’den eleştirilere yanıt

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel de Cadılar Bayramı sebebiyle kutlama yapan isimlerden biriydi.

Sosyal medyada yaptığı Cadılar Bayramı etkinlikleriyle ilgili paylaşımların eleştirilmesinden rahatsız olan Zeynep Demirel, dinin yozlaştığına ilişkin yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu, dinin yozlaşmasını dert etmek yerine ekonominin dert edilmesi gerektiğini ifade etti.

“Dini değil, ekonomiyi dert edin”

Instagram hesabından bir paylaşım yapan Zeynep Demirel, "Cadılar Bayramı, aslında Hristiyanlık öncesine, Paganizm'e kökeni dayanıyor diye uzun bir şekilde başlayacağım fakat vallahi üşendim. Popüler kültür şeyi işte. Seviyoruz, eğlenceli. Çok anlam yüklemeyin. Dininizin yozlaşmasını bu kadar dert etmek yerine ekonomimizi dert edin.” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)