Zeynep Bastık'ın estetik öncesi hali şaşırttı!

Son dönemde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Zeynep Bastık'ın estetik yaptırmadan önceki hali herkesi şaşırttı.

MAGAZİN 29.10.2019, 16:07 29.10.2019, 16:19
Zeynep Bastık'ın estetik öncesi hali şaşırttı!

Seslendirdiği şarkılarla iyi bir çıkış yapan Zeynep Bastık'ın eski hali şaşırttı. 

28 yaşındaki Bastık'ın estetik yaptırmadan önceki hali birçok sosyal medya kullanıcı tarafından paylaşıldı.

İşte Zeynep Bastık'ın eski hali...

Zeynep Bastık kimdir?

Zeynep Bastık, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Küçük yaşlarda başladığı dansı ise 2008 yılında "Anadolu Ateşi" ile profesyonelleştirdi. Dansa, müziğe ve tiyatroya ilgi duyan Bastık, özel bir tiyatroda oyunculuk dersleri alarak tiyatro oyunlarında yer aldı. 

Bastık, İzmir’de dönemin popüler cover grubu Jackpot ile tanışarak profesyonel müzik hayatına adım attı. Jackpot ile birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa’da sahne alan ünlü Bastık'ın yolu 2012 yılında Murat Dalkılıç ile kesişti. Müzik kariyerini Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yaparak sürdüren Bastık, ilk olarak Dalkılıç’ın “Bir Güzellik Yap” albümündeki “Lüzumsuz Savaş” düeti ile tanındı. 

Dalkılıç’ın vokalistliğini 3 yıl boyunca sürdüren Bastık, 2014 yılında Murat Dalkılıç desteğiyle ilk single'ı olan “Fırça”yı çıkardı. Sonrasında da vokalistliği bırakarak solo kariyerine ağırlık verdi. 

Adı Mutluluk ve Sil Baştan dizilerinde yer alan Bastık, oyunculuk kariyerine de böylece adım atmış oldu. Fox TV ekranlarında yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Rüya karakterini canlandırdı. Daha sonra daYasak Elma dizisinin kadrosunda kısa süreli yer aldı.

Zeynep Bastık, Ezhel’in “Felaket” isimli şarkısına yaptığı cover ile internette en çok dinlenen isimlerin arasına girmeyi başardı.

Yorumlar (0)