Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, bugün akşam saatlerinde Sarıyer Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne yatırıldı. Sağlık durumu iyi olan Özer'in intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenildi. Menajeri Haluk Şentürk ise bu iddiaları yalanladı.

MAGAZİN 27.11.2021, 23:24 29.11.2021, 09:06
Zerrin Özer hastaneye kaldırıldı

Zerrin Özer (64), akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Özer'in menajeri Haluk Şentürk'ün de sanatçıya ulaşamadığı ve hastaneye gittiği belirtildi.



İntihar girişimi iddiası

Özer’in hastaneye yatırılmasına ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen ünlü sanatçının günlük olarak kullandığı antidepresan ilaçtan 15 adet alarak intihar teşebbüsünde bulunduğu belirtildi.

Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy Mahallesi üzerindeki bir villada saat 17.00 sularında Özer’in intihar girişiminde bulunmasına ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Aktarılan bilgilere göre, ünlü sanatçı Özer'in günlük olarak aldığı antidepresan ilaçtan 15 tane birden alarak intihar teşebbüsünde bulunduğu tespit edildi. Özer’in tedavisine başlandığı, olayı hangi sebeple gerçekleştirdiğinin incelendiği belirtildi. 

Menajeri ise intihar iddialarını yalanladı. 

Yorumlar (0)