Zerrin Özer'den flaş açıklama: Boşanmayacağım!

Zerrin Özer ile evlenen Murat Akıncı'nın dolandırıcı olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Akıncı'nın babası, canlı yayına bağlanarak oğlu hakkında şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu. Yayın sırasında ortaya atılan bir diğer iddia da Zerrin Özer'in eşinden boşanmayacağı oldu.

MAGAZİN 21.06.2019, 11:27 21.06.2019, 11:34
Zerrin Özer'den flaş açıklama: Boşanmayacağım!

61 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in, kendisinden yaşça küçük sevgilisi Murat Akıncı ile nikâh masasına oturmasının ardından Akıncı hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmedi. 

Akıncı'nın dolandırıcı olduğu iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Dolandırıcılık ile suçlanan Akıncı'nın babası, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında oğlu hakkında şaşkınlık yaratan açıklamalarda bulundu.

"Oğlum ve annesi bir numaralı dolandırıcı"

Murat Akıncı'nın babası 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada, "Özer'in menajeri Murat'ı neden koruyor anlamıyorum. Zerrin Özer bu adamı neden evinde hala tutuyor anlamıyorum. Oğlum ve annesi bir numaralı dolandırıcıdır. Annesi ve oğlum o kadar kötüler ki DNA testi istemeyi düşünüyorum, o benim çocuğum olamaz." diye konuştu.

Akıncı'nın babası, oğlunun diğer kadınlardan aldığı paraları Zerrin Özer'e götürdüğünü iddia etti. 

Yayın sırasında ortaya atılan bir diğer iddia ise Zerrin Özer ile ilgiliydi. Özer'in "Boşanmayacağım. Ben Murat'a güveniyorum." dediği ileri sürüldü. 


 

Yorumlar (0)