Zehra Yılmaz, bu kez güldürmek için geliyor!

Son dönemin başarılı oyuncularından Zehra Yılmaz, bu kez güldürmeye hazırlanıyor. Yılmaz, rol aldığı ‘Zoraki Misafir’ filminde, Uğur Yücel ve Mustafa Üstündağ gibi isimlerle kamera karşısına geçiyor.

MAGAZİN 20.01.2021, 10:21 20.01.2021, 13:35
Zehra Yılmaz, bu kez güldürmek için geliyor!

‘Bodrum Masalı’, ‘Cennetin Gözyaşları’, ‘Kimse Bilmez ve ‘Gençliğim Eyvah’ gibi dizilerle adını duyuran başarılı oyuncu Zehra Yılmaz, hayranlarını bu kez güldürmek için bir projede yer aldı! 26 yaşındaki güzel oyuncu, çekimleri Aralık ayında gerçekleştirilen ‘Zoraki Misafir’ filminde rol aldı.

İlk kez bir komedi filminde rol aldı

Zoraki Misafir filminin senaryosunu, oyunculuğunun yanı sıra yazarlığıyla da adından söz ettiren Giray Altınok kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğuna ise, bugüne kadar bir çok film ve diziye imza atam Bülent İşbilen oturdu. Başlıca rollerini Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ ve Murat Akkoyunlu gibi başarılı oyuncuların paylaştığı filmde Yılmaz, ‘Elif’ karakterine hayat verecek

Filmdeki üstün oyunculuk performansıyla dikkat çekecek olan Zehra Yılmaz, ,lk kez bir komedi filminde rol alacak.  'Zoraki Misafir', gözden düşmeye başlamış bir medya patronunun, satın aldığı format ve sonrasında yaşanan komik olayları hikaye ediniyor. Filmin, Mart ayından sonra sinemaların açılmasıyla beraber vizyona girmesi planlanıyor.

Yorumlar (0)