"Zehirli düşüncelerimizi paylaşalım"

Sosyetenin tanınmış simalarından Eda Taşpınar, Instagram hesabından sevgilisi Serhat Tuncay ile fotoğrafını paylaştı. Taşpınar, sevgilisine olan aşkını "Başka insanlara anlatmaya korktuklarını söyle bana birer birer. Sonunda birbirimizi iyileştirme ümidiyle o zehirli düşüncelerimizi paylaşalım hadi..." ifadeleriyle anlattı.

MAGAZİN 07.07.2019, 17:23
"Zehirli düşüncelerimizi paylaşalım"

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sosyal medyada paylaştığı cesur fotoğraflarla konuşulmaya devam ediyor.

Mikonos'ta tatiline devam eden Taşpınar, sevgilisi Serhat Tuncay ile paylaştığı fotoğrafla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sosyetik güzel, sevgilisiyle yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü:

"Hadi tam şu an güneş doğarken düşüncelerini paylaş benimle... Bana özgür bırakamadığın her şeyi anlat. Kalbini çalıp gidip, seni nefessiz bırakıp, paramparça edeni ve bir daha geri dönmeyeni anlat bana. Babanla ettiğin o son kavgandan bahset, nasıl da ona karşı cesaretsiz kalıp, gururuna yenik düşüp olaylarla yüzleşemeyip ruhunu iyileştiremediğini anlat. Başka insanlara anlatmaya korktuklarını söyle bana birer birer. Sonunda birbirimizi iyileştirme ümidiyle o zehirli düşüncelerimizi paylaşalım hadi...

Ama bu arada asla unutma bir tanem, onlara müsade edip alan tanıdığın sürece insanlar gün doğumları ve batışları kadar özeldirler. Bak gün doğumunu izlerken hiç bir zaman o güneşin sol köşesindeki turunculuğu biraz aç demiyoruz, gün doğumunu kontrol etmeye çalışmıyoruz, onu sadece hayranlıkla, bize tüm güzelliklerini sunarken izliyoruz. Seni ve ruhunu seviyorum..."

Yorumlar (0)