Yüz felci geçiren Justin Bieber’dan sürpriz karar

Yaklaşık 3 ay önce, bir çeşit yüz felci olan ‘Ramsay Huınt’ sendromuna yakalandığını duyuran dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, sağlık sorunları sebebiyle dünya turnesine bir kez daha ara verdi. 

MAGAZİN 07.09.2022, 11:37 07.09.2022, 17:19
Yüz felci geçiren Justin Bieber’dan sürpriz karar

Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Justin Bieber, yaklaşık 3 ay önce kendisine ‘Ramsay Hunt’ sendromu teşhisi konulduğunu duyurarak hayranlarını şok etmişti. Bir çeşit yüz felci olan olan Ramsay Hunt sendromu sebebiyle yemek yemekte bile zorlandığını duyuran ünlü şarkıcı, son yaptığı açıklamada sağlık sorunlarından dolayı dünya turnesine ikinci kez ara verdiğini açıkladı. 

“Avrupa’da altı konser verdim ancak bu beni gerçekten çok etkiledi”

Konuyla ilgili Instagram hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, “Şu an sağlığıma öncelik vermem gerekiyor. Bu sebeple turneye ara vermek zorundayım” ifadelerini kullandı. Bu süreçte doktorların tavsiyesine göre hareket edeceğini dile getiren Bieber, “Daha önce de ara verdiğim konserlerime temmuz ayında yeniden devam etmek istedim. Hem ailemle hem de doktorlarımla konuştuktan sonra Avrupa’da altı konser verdim ancak bu beni gerçekten çok etkiledi” dedi. 

“Şu an sağlığımın iyi olduğunu düşünmüyorum”

Son olarak Brezilya’nın Rio kentinde konser veren Justin Bieber, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, “Konserler beni çok yıprattı. Oldukça yorgun hissediyorum. Şu an sağlığımın iyi olduğunu düşünmüyorum. Sağlığıma öncelik vermem gerekiyor. Bu sebeple turneye ara vermek zorundayım. İyi olacağımı biliyorum ancak iyileşmek ve dinlenmek için zamana ihtiyacım var. Bunu herkesin saygıyla karşılayacağını umuyorum” şeklinde konuştu.



“Yemek yemekte dahi zorlanıyorum”

Haziran ayından sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayımlayan ünlü şarkıcı, yüzünün kısmı felç geçirdiğini dile getirmiş ve Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını açıklamıştı. Yüzünün yarısını hareket ettiremediğini dile getiren pop yıldızı, sağlığına dikkat etmemesi halinde felcin kalıcı olabileceğini söylemişti. Bieber’ın videoda sağ gözünü kırpamaması da dikkatlerden kaçmamıştı. Çektiği videoda bir açıklama yapan Bieber, “Yemek yemekte dahi zorlanıyorum. Lütfen benim için dua edin” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü şarkıcı ayrıca bu videodan 3 gün önce de bir paylaşım yapmış ve dünya turnesini ertelediğini duyurarak hayranlarını üzmüştü. 

Yorumlar (0)