Yüz felci geçiren Justin Bieber'dan yeni paylaşım!

Önceki günlerde yüz felci geçirdiğini açıklayan Justin Bieber, son durumuna ilişkin paylaşımda bulundu. Kanadalı ünlü şarkıcı, paylaşımında, "Bu korkunç fırtınanın geçeceğini biliyorum." ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 14.06.2022, 11:07 14.06.2022, 17:25 Hakan Öksüz
Yüz felci geçiren Justin Bieber'dan yeni paylaşım!

Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber'in yüz felcine yakalanması, hayranlarını üzüntüye boğmuştu. Yüzünün bir yanı felç olan 28 yaşındaki ünlü şarkıcı, "Ramsay Hunt Sendromu" denilen bir sendroma yakalandığını kaydetmişti.

"Bu fırtınayı atlatacağım"

Justin Bieber, son durumuna ilişkin bir paylaşımda bulundu. Hayranlarını sosyal medyadan bilgilendiren Bieber, gün geçtikçe iyileştiğini  belirtti. Yaşadığı sağlık durumu hakkında "korkunç bir fırtına" yorumunu yapan Bieber, bu fırtınayı atlatacağını ifade etti.

"Yüz egzersizleriyle eski halime dönmek istiyorum"

Kanadalı pop yıldızının 3 gün önce Instagram hesabından yaptığı paylaşım, takipçilerini korkutmuştu. Bir gözünü kırpmakta güçlük çektiğini belirten ünlü şarkıcı, yüz egzersizleri yaparak kısa sürede eski haline dönmek istediğini belirtmişti.

Ramsay Hunt Sendromu 

Justin Bieber'ın paylaşımı sonrası Ramsay Hunt Sendromu araştırılmaya başlandı. Kulaklara yakın yüz sinirlerini etkileyen zona hastalığı nedeniyle ortaya çıkan sendrom, yüz kaslarının kontrol edilememesine yol açıyor. Uzmanlara göre bu rahatsızlık, çocukken su çiçeği hastalığı geçiren kişilerde görülüyor.

YouTube'a yüklediği müzik videoları sayesinde ünlenmişti!

YouTube'a yüklediği müzik videolarını gören Scoot Braun'un 2008'de keşfettiği Justin Bieber, dünya çapında tanınan bir pop yıldızına dönüştü. İlk şarkısı olan "One Time" ile dikkatleri üzerine çeken Kanadalı şarkıcı, 2010 yılından piyasaya sürülen "My World 2.0" adlı albümüyle listeleri sallamıştı. Ünlü pop yıldızı, son olarak 2021 yılında Justice (Adalet) isimli albümünü piyasaya sürmüştü.

Yorumlar (0)