Yusuf İslam, Haluk Levent ile tanışmak istedi!

Emine Erdoğan, TRT bünyesinde 2017 yılında kurulan sosyal sorumluluk girişimi TRT World Citizen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ödül törenine katıldı. Hasköy İplik Fabrikasında düzenlenen ödül töreni öncesi Yusuf İslam’la sohbet eden Haluk Levent'in imdadına Emine Erdoğan yetişti.

MAGAZİN 29.11.2019, 07:24 29.11.2019, 08:39
Yusuf İslam, Haluk Levent ile tanışmak istedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TRT bünyesinde 2017 yılında kurulan sosyal sorumluluk girişimi TRT World Citizen tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ödül töreni için, törenin düzenlendiği Hasköy İplik Fabrikasına geldi.

Ödül töreninin hemen öncesinde verilen yemekte bir görevli Anadolu rock sanatçısı Haluk Levent’in yanına gelerek dünyaca ünlü sanatçı Yusuf İslam’ın kendisi ile tanışmak istediğini söyledi.

Haluk Levent de "tabii ki onur duyarım" deyip Yusuf İslam’ın oturduğu yere doğru gitti ve tanıştıktan sonra sohbet etmeye başladı.

Emine Erdoğan'dan destek

Yusuf İslam'a İngilizce olarak bir şeyler anlatmaya çalışırken gürültünün de etkisiyle söylemek istediklerini ifade edemeyen Haluk Levent'e destek Emine Erdoğan'dan geldi. Emine Erdoğan, Haluk Levent’in anlatmak istediği cümlelerin İngilizce çevirisini Yusuf İslam'a yaptı. Haluk Levent, Yusuf İslam’a “sizin lisa lisa şarkınızı çok dinlerdim” ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan da Haluk Levent'i destekleyerek “Evet ben de çok dinlerdim” dedi.

Törende yürüttüğü Barış Treni Projesi’yle sanatçı Yusuf İslam "Yaşam Boyu Başarı Ödülüne" layık görüldü. Yusuf İslam'a ödülü Emine Erdoğan tarafından verildi.

Yorumlar (0)