Yüsra Geyik, Rıza Kocaoğlu iddialarına ilişkin açıklamada bulundu!

Arka Sokaklar’da canlandırdığı ‘Zeliş’ rolüyle yıllardır izleyicinin karşısına çıkan başarılı oyuncu Yüsra Geyik’in adı, ‘Çukur’ un Aliço’su Rıza Kocaoğlu ile anılmıştı. Sosyala medya hesabından açıklamaya yapan Geyik, iddiaları yalanladı.

MAGAZİN 25.04.2021, 15:14 26.04.2021, 12:23
Yüsra Geyik, Rıza Kocaoğlu iddialarına ilişkin açıklamada bulundu!

15 sezondur yayınlanan ve Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri haline gelen ‘Arka Sokaklar’ da Zeliş karakterine hayat veren güzel oyuncu Yüsra Geyik, hakkında çıkan aşk dedikoduları hakkında açıklamada bulundu. Hatırlanacağı üzere Yüsra Geyik’in adı, ‘Çukur’ dizisinde dört sezondur Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu ile anılmıştı. Kocaoğlu, dizide beraber rol aldığı ve Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı ile bir ilişki yaşamıştı. İkinin ilişkisi geçtiğimiz ay sona ermiş ve Subaşı, yeni dizi anlaşması yaparak Çukur’dan ayrılmıştı.



Konu hakkında sosyal medyada açıklama yaptı

Yüsra Geyik ve Rıza Kocaoğlu hakkında çıkan aşk iddiası, uzun süre gündemde kalmış ve net bir açıklama yapılmamıştı. 30 Yaşındaki Yüsra Geyik, daha fazla sessiz kalmadı ve sosyal medya hesabının hikaye bölümünde konu hakkında açıklama yaptı. İddianın doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissettiğini söyleyen Geyik, iddianın hızlıca yayılmaya başladığından duyduğu rahatsızlığı da dile getirdi. Gerçek olmayan iddiayla ilgili daha fazla konuşmayacağını bildiren Geyik, herkese mutlu hafta sonları diledi.



Hatırlanacağı üzere Yüsra Geyik, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığını duyurmuş ve bir süre karantinada kalmıştı. Hastalığı atlatan Geyik, Arka Sokaklar setine geri dönmüştü. Rıza Kocaoğlu ise, Hazal Subaşı ile olan beraberliğini, Mart ayında bitirdiklerini sosyal medyada açıklamıştı. Daha sonra Yüsra Geyik ile beraber olduğu iddia edilen Kocaoğlu, konu hakkında bir açıklama yapmamıştı.

Yorumlar (0)