Yürüyüşe çıkan Fahriye Evcen’in aklı, oğlu Karan’da kaldı!

Geçtiğimiz günlerde ormanda yürüyüşe çıktığı fotoğrafları paylaşan güzel oyuncu Fahriye Evcen, temiz havanın tadını çıkardı. Düşünceli olduğu bir fotoğrafı da paylaşan 34 yaşındaki Evcen’in o pozu, akıllara oğlu Karan’ı düşündüğünü getirdi. Daha sonra o pozunu hikayesinde paylaşan Evcen, üzerine ‘Acaba Karan yemeğini yedi mi?’ diye yazarak yüzledi gülümsetti.

MAGAZİN 27.04.2021, 17:47 28.04.2021, 16:15
Yürüyüşe çıkan Fahriye Evcen’in aklı, oğlu Karan’da kaldı!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Fahriye Evcen, eşi oyuncu Burak Özçivit ve oğlu Karan ile mutlu bir hayat yaşıyor. 2017 yılında dünya evine giren çift, oğulları Karan’ı ise 2019 yılında dünyaya getirmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde ormanda yürüyüşe giden Fahriye Evcen, ormandaki hallerini sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Temiz ve ferah havanın tadını çıkarıp spor yapan güzel oyuncu, bir dönem doğum sonrası aldığı kilolarla konuşulmuştu.
 


‘Acaba Karan yemeğini yedi mi?’

Ormanda çektirdiği pozlarına beğeni ve yorum yağan Fahriye Evcen’in paylaştığı fotoğraflar arasında bir tanesi ise dikkatleri çekti. O karede düşünceli bir bakış atan Evcen’in o halleri, takipçilerinin aklına oğlu Karan’ı getirdi.



Yorumlara Evcen’in oğlunu düşündüğünü yazanları gören Evcen, hikayesinde o pozunu paylaştı. Pozuna düşünme balonu koyan Evcen, paylaşıma ‘Acaba Karan yemeğini yedi mi?’ yazdı. Evcen’in bu paylaşımı ise, herkesi güldürdü. 



Oğullarının doğum gününü kutlamışlardı

Geçtiğimiz haftalarda oğullarının ikinci yaş gününü kutlayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, evlerinde aile arasında bir doğum günü yapmıştı. Oğullarının doğum gününü kutlayan tüm hayranlarına ayrıca teşekkür eden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, ‘Sizi seviyoruz ailem’ siyerek seslenmişlerdi.

Yorumlar (0)