Yorum ve beğeni yağdı: Oyuncu Şilan Makal’dan hamilelik pozları!

Yarıştığı ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasının ardından oyuncu olan Şilan Makal, futbolcu Şener Özbayraklı ile evlenmişti. Anne olmaya hazırlanan genç oyuncu, hamile olduğu anlar için pozlar verdi. Çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Makal’a, binlerce yorum ve beğeni yağdı!

MAGAZİN 17.04.2021, 14:34 18.04.2021, 12:45
Yorum ve beğeni yağdı: Oyuncu Şilan Makal’dan hamilelik pozları!

İlk olarak yarışmacı olarak katıldığı ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla adını duyuran ve daha sonra oyunculuk yapmaya başlayan 28 yaşındaki genç isim Şilan Makal, anne olmaya hazırlanıyor. Rol aldığı ‘Yeni Gelin’ dizisinin ardından, ‘Anormal’ adlı tiyatro oyununda rol alan Makal, daha sonra futbolcu Şener Özbayraklı ile tanışmış ve evlenme kararı almıştı.



Hamilelik pozlarını paylaştı

Koronavirüs salgını nedeniyle geçen sene sade bir törenle evlenen Makal, aile arasında küçük bir tören düzenlemişti. Kısa bir süre sonra hamile kalan Makal, hamileliğinin 21. haftasına girdiğini belirtti. Bebeğinin cinsiyetini açıklamayan Makal, karnının belirginleştiği hallerinin fotoğrafladı. O pozları sosyal medya hesabında paylaşan Makal’a, binlerce yorum ve beğeni yağmaya başladı. 
 


Beyaz bir elbise giyen ve üstüne uzun beyaz bir gömlek alan Makal, özel hayatı adına çok sık paylaşım yapmıyor. 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, Beykent Üniversitesi’nden mezun olmuş ve yarıştığı moda programının ardından ‘Yeni Gelin’ dizisinde canlandırdığı ‘Dilan’ karakteriyle şöhreti yakalamıştı. 

Yorumlar (0)