Yılmaz Morgül: Sahnede kendimi yakacağım!

Yılmaz Morgül, kadın cinayetleri konusunda idam yasası çıkmaması halinde sahnede kendisini sembolik olarak yakacağını söyledi. 

MAGAZİN 05.08.2020, 12:12
Yılmaz Morgül: Sahnede kendimi yakacağım!

Türkiye'de kadın, çocuk ve hayvan cinayetleri her geçen gün artarak devam ediyor. 

Yılmaz Morgül, söz konusu cinayetlere ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. 

Gazetecilerin karşısında konuşan Yılmaz Morgül, idam yasası çıkmaması halinde sahnede kendisini sembolik olarak yakacağını ifade etti. 

Yılmaz Morgül, Türkiye'nin mezarlığa döndüğünü söyledi.

Kadın, çocuk ve hayvan cinayetleri ile cinsel istismar konusunda Türkiye'nin mezarlık haline geldiğini aktaran Yılmaz Morgül, idam yasasının çıkması gerektiğini, bunu da sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapabileceğini söyledi.

Yılmaz Morgül, idam yasasının çıkmaması durumunda kendisini sahnede sembolik olarak yakacağını ifade etti. 

"Kadınların erkeklerin bir adım gerisinde olması gerektiğini" söyleyen Murat Övüç'e tepki gösteren Yılmaz Morgül, erkeklerin de kadınlar tarafından dünyaya getirildiğini ve kadınlara yönelik bu tarz ifadeler kullanmanın oldukça abes olduğunu belirtmişti. 

Yılmaz Morgül, caydırıcı cezalar olmaması durumunda kadın, çocuk ve hayvan cinayetlerinin işleneceğini kaydetmişti. Söz konusu cinayetleri işleyen kişilerin yasaklı maddelere bağımlı olduğunu kaydeden Yılmaz Morgül, katillerin insan değil sadece "zavallı" olduklarını ifade etmişti.  

Yorumlar (0)