Yıllar sonra gelen itiraf: Seren Serengil’e İbrahim Tatlıses’ten tehdit!

Yorumcu olduğu magazin programında yaptığı açıklamalarla gündemde olan Seren Serengil, bu kez yıllar önce yaşadığı bir konu hakkında açıklama yaptı. Serengil, canlı yayında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kendisini yıllar önce tehdit ettiğini itiraf etti!

MAGAZİN 02.04.2021, 17:21 03.04.2021, 17:37
Yıllar sonra gelen itiraf: Seren Serengil’e İbrahim Tatlıses’ten tehdit!

Yaptığı açıklamalarla her zaman gündemde kalan ve herkesi şaşırtan Seren Serengil, bu gez geçmişten gelen bir itirafı izleyicilerle paylaştı. Yorumculuk yaptığı magazin programında her gün farklı bir açıklamayla izleyenleri ekranlara kilitleyen Serengil, bu kez yıllar sonra ‘İbo Show’ ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses hakkında bir açıklamada bulundu. Serengil, Tatlıses tarafından yıllar önce tehdit edildiğini söyledi.

İbrahim Tatlıses tarafından tehdit edildiğini söyledi

Canlı yayında o anları izleyenler ve programın diğer yorumcuları Bircan Bali ve Arto da şoka uğrarken, iddia magazin gündemine düştü. 49 yaşındaki sanatçı Seren Serengil, İbrahim Tatlıses ile aralarının Gülben Ergen yüzünden açıldığını söyledi. Gazinoda solistlik yaparken Sacit Aslan’a arasının iyi olmadığı kişiyi göndermesini istediği söyledi. O kişinin gitmediğini gören Serengil, İbrahim Tatlıses ile konuştuğunu ve Tatlıses’in kimsenin ekmeğiyle oynamak istemediğini söyledi.

Tehdite rağmen sahneye çıktı

Küs olduğu süreçte İbrahim Tatlıses ile arasının açıldığını söyleyen Serengil, bu sırada Ankara’da başka bir gazinoda çıkmaya başladığını söyledi. Bu sırada o gazinonun sahibini İbrahim Tatılses’in aradığını söyleyen Serengil, Tatlıses’in tehdit ettiğini söyledi. Annesi ve babasının tehditlere aldırmadan kendisine sahneye çıkması gerektiğini söylediklerini belirten Serengil, vurulmaktan korktuğunu ama sahneye çıktığını söyledi.

Yorumlar (0)