Yeşim Salkım'dan 'tümör' paylaşımı

Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini birkaç yıl öncesine götürdü. Geçirdiği ameliyat ile vücudundaki tümör alınan Salkım, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 19.07.2019, 12:13 19.07.2019, 12:19
Yeşim Salkım'dan 'tümör' paylaşımı

Dobra konuşmalarıyla sık sık gündeme gelen Yeşim Salkım, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla birkaç yıl önce başından geçen ameliyatı hatırlattı.

4,5 yıl önce geçirdiği ameliyat ile vücudundaki tümör alınan Yeşim Salkım, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Belki çok acı çektim belki hiç belki çok ağladım belki de hiç ama bundan tam 4,5 yıl önce ilk kez korktum! İlk kez evlatlarım için korktum… Şimdi geriye bakıyorum da benim güzel tümörüm seni seviyorum. Sen olmasaydın ben bu kadın olamazdım en güzel #tbt"

"Konserden sonra gece beni acile zor yetiştirdiler"

Geçirdiği ameliyat sırasında yaşadıklarını bundan iki yıl önce ilk kez paylaşan Yeşim Salkım, şunları söylemişti:

"Geçen yıl bir ameliyat geçirdim. Çok ani bir ameliyattı. Bir konser için Kıbrıs’a gitmiştim. Konserden sonra gece beni acile zor yetiştirdiler. Vücudumda hiç kan kalmamıştı. Ağır bir kanama geçirmiştim ve son anda hastaneye yetiştirildim. Üç tane pratisyen arkadaş beni acile aldı. Koluma serumlar takıldı. İçim kan dolmuş. İç kanama geçiriyorum. Ameliyathaneye yatırdılar. O beyaz ışığı gördüm. O sırada sadece kapıya bakıyorsunuz ve o kapının ardında kimse yok. Ben o zaman ayrıldığım eşimle beraber gitmiştim oraya. Onun orada olması size güç ve kuvvet veriyor. 'Allah’ım buraya kadarmış bir daha çocuklarımı göremeyeceğim' dedim. Ameliyat oldum. Bir iki gün hastanede yattım. Sonra buraya geldim. Beni yeniden ameliyata aldılar. Doktorum 'Ne olur masada sakın ölme' dedi. Ameliyat oldum 22 santime yakın büyük bir tümörle birlikte rahmim alındı. Çok zor bir süreçti."

Yorumlar (0)