Yeşim Salkım'dan astsubaya hakaret!

Güvenli bölge harekâtı hakkında "Sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim." paylaşımında bulunan Yeşim Salkım, sosyal medya üzerinden tepkilerle karşılaştı. Salkım, sosyal medya platformu Twitter'da bir astsubaya hakaret etti.

MAGAZİN 08.10.2019, 11:58 08.10.2019, 12:01
Yeşim Salkım'dan astsubaya hakaret!

Yeşim Salkım, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, güvenli bölge harekâtına ilişkin, "Bıkmadınız, usanmadınız yıkmaktan, sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim." ifadesini kullandı. 

"Gidip gördün mü orada neler oluyor"

Bunun üzerine Salkım'a yanıt veren bir kişi, söz konusu paylaşımın altına, "Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor? Yüzlerce insana zulmedip, çoluk çocuk demeden katleden teröristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii." ifadelerini yazdı. 

Salkım, "Sen gittin herhalde ben teröristlere değil, savaşa hayır dedim." karşılığını verdi. Tepki veren kişi de yanıt olarak, "Evet gittim, oradaki insanların halini gördüm. Sen evinde rahat uyurken, ben oradan yeni geldim." yazdı.

"Klavye delikanlısı"

Yeşim Salkım, bu sözler üzerine "Hadi lan oradan klavye delikanlısı." yazarak kendisine cevap veren takipçisini engelledi.

Tartışmanın ardından Yeşim Salkım'a yanıt veren kişinin, sınırda görevli bir astsubay olduğu ortaya çıktı. Astsubayın sınır bölgesinde çocuklarla yer aldığı fotoğraf, diğer Twitter kullanıcıları tarafından Salkım'a gönderildi.

Salkım, henüz sessizliğini koruyor.

Yorumlar (0)