Yeşim Salkım: Bunlar sarayın soytarıları demiştim!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından oyuncu Hale Soygazi hakkında sert bir paylaşım yaptı.

MAGAZİN 22.07.2019, 09:40
Yeşim Salkım: Bunlar sarayın soytarıları demiştim!

Bir televizyon programında annesinin Hale Soygazi olduğunu söyleyen Murat Şar'a, Ünlü oyuncu Hale Soygazi Belge tarafından 1 TL'lik manevi tazminat davası açılmıştı. Davanın görüldüğü İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, davacı Hale Soygazi Belge'nin talebi doğrultusunda dosyayı İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderdi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, DNA örnekleri alınması amacıyla hem Hale Soygazi'yi hem de Şar'ı Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Hem Hale Soygazi Belge hem de Murat Şar'ın DNA örnekleri üzerinden inceleme yapan Adli Tıp Kurumu, hazırladığı raporu mahkemeye gönderdi. Rapora göre Murat Şar ile Hale Soygazi'nin biyolojik bağının olmadığı kanıtlandı.

Destek mesajı Yeşim Salkım'dan

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından, haberlerin çıktığı dönemde sürekli olarak Hale Soygazi’ye haksız bir şekilde yüklenildiğini savunan ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile haklılığının ortaya çıkmasının yaşattığı mutluluk duygusunu paylaştı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım şunları kaydetti:

“Zamanında savunduğum sevgili ablam, sevgili büyüğüm, değer verdiğim Sayın Hâle Soygazi'nin DNA raporunun gelmiş olması ve onun haklılığının bir kere daha çıkmış olması ve benim de o zamanlar ısrarla savunduğum ve pek çok hakarete maruz kaldığım durumda, DNA raporunun Sayın Hâle Soygazi hanımefendiyi haklı bulması ve reyting uğruna bu insanları çok harcıyorlar dediğim konuda gene haklı olmuş olmanın verdiği büyük bir mutlululuk, gurur, huzur ve alın aklığı yaşıyorum. Dediğim gibi: Bu televizyon programlarında yapılan sahtekârlıklara güvenmeyin. Hep demiştim ya Saray'ın soytarıları diye. Gene bir kere daha haklı çıktım bakın. Hale hanım ne kadar huzurla dimdik duruyoruz. Hale Soygazi, gözümüz aydın olsun ablacım çok mutluyum sizin adınıza… Gözünüz aydın çok üzücü günler yaşamıştınız ama bizler ben hep size inandık elimizden geldiğince yanınızda olduk sizi seviyoruz.”

Yorumlar (0)