Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı: Siyasi ve ünlülerden Cüneyt Arkın'a veda mesajları

Acı haber, Türkiye'yi kısa sürede yasa boğdu. Yeşilçam'ın başarılı isimlerinden usta sanatçı Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Başarılı aktör Cüneyt Arkın’ın vefatı kısa sürede Twitter gündeminde ilk sıraya yerleşti. Birçok siyasi ve ünlü isim Cüneyt Arkın için veda paylaşımları yaptı.

MAGAZİN 28.06.2022, 10:39 28.06.2022, 10:48
Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı: Siyasi ve ünlülerden Cüneyt Arkın'a veda mesajları

Sevilen oyuncu Cüneyt Arkın, 27 Haziran'ı 28 Haziran'a bağlayan gece saatlerinde rahatsızlandı. Beşiktaş'taki özel bir hastanede tedavi altına alınan usta oyuncu ne yazık ki burada yaşama gözlerini kapattı. Arkın’ın hayatını kaybettiğini öğrenen eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hemen hastaneye koştu.

Cüneyt Arkın, yüzlerce filmde başrol oynadı

Türk sinemasına damgasını vuran, usta sanatçı Cüneyt Arkın yüzlerce sinema filminde başrol olarak yer aldı. Arkın'ın çok sayıda ödülü vardı.

Siyasi ve ünlülerden Cüneyt Arkın’a veda mesajları

Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybettiği duyulur duyulmaz siyasi ve ünlü isimler usta sanatçı için veda mesajları ile paylaşımlarda bulundu.

Cüneyt Arkın, Twitter’da ilk sırada

Başarılı aktör Cüneyt Arkın’ın vefatı kısa sürede Twitter gündeminde ilk sıraya yerleşti. Milyonlarca kullanıcı Cüneyt Arkın için paylaşımlar yaptı.

İşte siyasi ve ünlülerden Cüneyt Arkın'a veda mesajları…

Yorumlar (0)