Yenimalatyaspor'un futbolcusu Adem Büyük’ün eşi, hakaret edenlere dava açacak!

Yenimalatyaspor'un futbolcusu Adem Büyük, son maçın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştirilmişti. Bunun ardından Büyük’ün eşi Merve Büyük de tartışmalara dahil oldu. Ardından hakaretlere maruz kalan Merve Büyük, hakaret edenleri dava edeceğini belirtti.

MAGAZİN 03.03.2021, 14:36 04.03.2021, 09:10
Yenimalatyaspor'un futbolcusu Adem Büyük’ün eşi, hakaret edenlere dava açacak!

Süper Lig’in 28.haftasında karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor – Beşiktaş mücadelesi sonrası, Yenimalatyaspor'da sol kanat oyuncusu olarak görev yapan Adem Büyük’ün açıklamaları damga vurmuştu. Maçta Atiba’nın attığı golle Beşiktaş, rakibini 1 – 0 yenmişti.

Adem Büyük, hakem Halis Özkahya hakkında açıklama yaptı

Sol kanatta görev yapan Adem Büyük, maç sonrasında hakem Halis Özkahya hakkında yaptığı bir açıklamayla şaşırtmıştı. Maçta hakem ile Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın arasında bir münakaşa yaşandığını belirten Büyük, onun ardından ‘out’ ve ‘faul’ ler konusunda değişimler olduğunu söyledi. Hakemin futbolculara karşı konuşmalarının o dakikadan sonra değiştiğini ve azarlar gibi olduğunu söyleyen Adem Büyük, FIFA kokartlı bir hakemin bu şekilde davranmasını yanlış bulduğunu belirmişti.

Tartışmaya Merve Büyük de dahil oldu

Alt yapısında görev aldıktan sonra takımda mücadeleye giren dahil olan Adem Büyük’ün bu açıklamalarından sonra, bazı taraflarlar tarafından küfür ve hakaret boyutuna gelen yorumlar geldi. Tartışmaya Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük de sosyal medya hesabından dahil olunca, işin rengi daha büyük bir hale büründü.

Eşini savunan Merve Büyük de, taraftarlar tarafından hakaret aldı. Daha sonra Merve Büyük, sosyal medya hesabında hakaret eden herkesle mahkemede buluşacağını söyledi.

Yorumlar (0)