Yeni yaşında yepyeni bir Taylor Swift

Bu ay 30 yaşına girecek olan Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift verdiği röportajda yeni yaşında bambaşka bir insan olacağını anlattı.

MAGAZİN 06.12.2019, 17:27
Yeni yaşında yepyeni bir Taylor Swift

Ünlü şarkıcı Taylor Swift 30'uncu doğum günü öncesi People dergisine konuştu. Verdiği röportajda kadınların kendi yaşamları için ayağa kalkmaları gerektiğini vurguladı. 30 yaşına geldiğini ve insanların evlilik, çocuk gibi konularda çok sık sorular sorduğunu belirten başarılı sanatçı, buna bir son vermek gerektiğinin altını çizdi.

Açıklamasında stres, olumsuzluklar, insanların vücudu hakkındaki karşıt düşünceleri artık geride bırakacağını ve yeni yaşında daha akıllı davranacağını söyledi. Swift, ayrıca kadınların kuluçka makinesi olmadıklarını yalnızca doğum yapan birinden daha fazlası olduklarını da vurguladı. 

"Kadınlar ayağa kalkmalı"

Bugüne kadar 10 Grammy Ödülü kazanan, defalarca Billboard müzik listelerinde birinci sıraya yerleşen dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, kadınların devamlı doğuran bir kuluçka makinesi gibi görülmemesi gerektiğini belirterek, "Kadınlar sosyal durumlarda rahatsızlıklarını daha çok dile getirmeliler. Toplumda bir miktar değişim var ama tamamen değişmesi biraz zaman alacak. Size biri 'ne zaman evleniyorsun' ya da 'ne zaman çocuk düşünüyorsun' diye sorarsa ona kuluçka makinesi olmadığınızı, ondan fazlası olduğunuzu söyleyin. Kariyerimin ilk zamanlarında özel hayatıma fazlasıyla karışıldı. Başarısız olarak gösterilmeye çalışıldım. Ancak bugün hâlâ buradayım. Kadınlardan isteğim kendilerinden emin olmaları ve ayağa kalkmaları." diye konuştu.

Ünlü şarkıcı sözlerini yaşlanmanın korkulacak ya da utanılacak bir şey olmadığını söyleyerek tamamladı.

Yorumlar (0)