Yeni iddia: Boşanma partisi için özel ada tutacak

Boşanma evresinde olduğu söylenen Kanye West ile Kim Kardashian’ın mahkeme kararı sonrası boşanma partisi düzenleyecekleri iddia edildi. Bu iddiaya göre boşanma partisi için ada kiralayacak olan Kardashian’ın kutlaması, yeni reality show programında yayınlanacak. 

MAGAZİN 03.02.2021, 12:16 04.02.2021, 09:27 Hanife
Yeni iddia: Boşanma partisi için özel ada tutacak

Ünlü reality show yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, eşi Kanye West’ti boşanmak için mahkemeye verdiği ve boşanma sonrası büyük bir kutlama yapacağı öne sürüldü.

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, 40 yaşındaki Kardashian, boşanma partisi için bir ada kiralamayı planlıyor.



Ünlü çift hakkında haftalardır boşanma dedikoduları dinmezken reality show yıldızı, rap şarkıcısı Kanye West ile evliliğinin durumuna yönelik henüz bir açıklama yapmadı.

Daily Mail’in Heat dergisindeki habere göre ise şu anda Karayipler’de tatil yapan Kardashian’ın ailesi ve çocukları için bir kutlama partisi yapmayı düşünüyor.



"Partide çocuklar da olacak"

Dergiye konuşan bir kaynak, düzenlenecek büyük patiye çocuklarında katılacağını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Kokteyllerin olduğu, içip dans edebileceği parti için büyük olasılıkla özel bir adada yer alan lüks bir tatil köyü kiralamayı düşünüyor. Partiye çocuklar da katılacak. Herkes Kim'in kendini şımartıp rahatlamasını istiyor” 



'Tv'de yayınlanacak' iddiası

Kardashian, kısa süre önce Hulu ve Disney ile yeni bir anlaşma imzalamıştı. İddiaya göre bu büyük parti yeni reality show programında yayınlayacak.

2016’da İtalya’da evlenen Kardashian ile Kanye West çiftinin ikisi taşıyıcı anneden dünyaya gelen Psalm (1), Chicago (2), Saint (5) ve North (7) adlarında dört çocukalrı var.

Amerikan magazin basınına konuşan kaynaklar, Amerikalı yıldızın şu anda çocuklarını öncelik verdiği ve işine odaklandığını bilgisini verdi.

Yorumlar (0)