Yeni gelin Seda Sayan’a konser sahnesinde ilginç hediye

Nisan ayında 8’inci kez evlenen Seda Sayan dün akşam Alanya’da sahneye çıktı. Çiçeği burnunda geline, çeyiz sandığı hediye edildi. Hediye sonrasında konuşma yapan Sayan, sevdiği insanla evlenemeyenlerin kendisine müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.

MAGAZİN 28.05.2022, 09:49 29.05.2022, 09:34
Yeni gelin Seda Sayan’a konser sahnesinde ilginç hediye

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve Sanat Festivali’nin ilk akşamında sahneye Seda Sayan çıktı. Binlerce insanla bir araya gelen Sayan, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser sonrasında ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sayan’a bazı hediyeler verdi. 



Sayan, nisan ayında evlenmişti

Nisan ayında Çağlar Ökten ile evlenen Sayan’a el yapımı gelin buketi hediye edildi. Bu hediye karşısında mutluluğu gözlerinden okunan Sayan, ceviz ağacından el yapımı olarak tasarlanmış sandık hediyesini görünce sevincine engel olamadı. Sandık içerisinde çeyiz seti bulunurken Başkan Yücel, hediyeleri hazırlayan ekip arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. 



“Sevip de evlenemeyen bana gelsin”

Hediye sonrasında konuşma yapan Seda Sayan, şunları aktardı: “Bu kızı seviyorum, vermiyorlar ya da bu adamı seviyorum, vermiyorlar diyen herkes bana gelsin. Çıkın çıkın gelin. Nişanınızı da kınanızı da nikahınızı da ben yaparım. Çeyiz de veririm. Daha ne yapayım?  Salon takımı, yemek odası takımı, yatak odası takımı… Ben size kurban olurum.”



Yorumlar (0)