Yeliz Yeşilmen'den kısa boylu erkek ve botoks açıklaması!

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan eski model ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, magazin gündeminde yankı uyandıracak açıklamalar yaptı. Kısa erkeklerle ilgili görüşünü açıklayan Yeşilmen, "sarışın kadın takıntısı" ve botoks yaptıran erkeklere ilişkin de konuştu.

MAGAZİN 01.09.2022, 17:36 02.09.2022, 13:05 Hakan Öksüz
Yeliz Yeşilmen'den kısa boylu erkek ve botoks açıklaması!

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programı sayesinde ünlenen Yeliz Yeşilmen, zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Armağan Çağlayan'ın YouTube üzerinden yayınladığı programa katılan ünlü sunucu ve oyuncu, magazin gündeminde yer edecek açıklamalarda bulundu.

"İzzet Yıldızhan ve Emrah, botoksu abarttı"

Yeliz Yeşilmen'in kullandığı bir ifade, kısa boylu erkekleri öfkelendirdi. Kısa boylu bir erkeklerle asla yapamayacağını belirten Yeşilmen, "Erkeğin kısası çekilir mi hiç?" dedi. Erkeklerde pediküre çok önem verdiğini kaydeden Yeliz Yeşilmen, "Botoks erkeklere yakışmıyor. İzzet Yıldızhan ve Emrah'a bakın, çok abarttılar botoksu. Pedikür konusunda ise böyle düşünmüyorum. Pedikür yaptırılması taraftarıyım. Daha temiz bir görüntü oluyor." diye konuştu.

"Sarışın kadınların başına bela oluyorlar"

Eski modelin değindiği konulardan biri de erkeklerin "sarışın kadın takıntısı" oldu. Armağan Çağlayan'ın sorusu üzerine bu konudaki görüşlerini de açıklayan Yeşilmen, "Sarışın kadın istemeleri normal. Onlara daha seksi ve güzel geliyor. Türk erkeğinin ne istediğini bilmediği görülüyor. Hem çok kıskanıyorlar sarışın kadınları hem de elde edince başına bela oluyorlar." ifadelerini kullandı.

Çarkıfelek ile ünlenmişti

1978 yılında Adana'da dünyaya gelen Yeliz Yeşilmen, genç yaşta VJ'lik yapmaya başladı. Mehmet Ali Erbil'in sunucusu olduğu Çarkıfelek programı ile ünlenen Yeşilmen, foto modellik de yaptı. Çarli İş Başında, Aşkım Aşkım ve Avrupa Yakası gibi dizilerde oynayan 43 yaşındaki güzel sunucu, 2004'te vizyona giren Hababam Sınıfı Merhaba filmi için de kameraların karşısına geçti. 2010'da evlendiği Ali Uğur Akbaş'tan 2021 yılında boşanan Yeşilmen'in, Asya Tuana ve Birbey adlı iki çocuğu vardır.

Yorumlar (0)