Yeğeni tacizle suçlamıştı: Ricky Martin’in intikamı ağır oldu

Ricky Martin, kendisine cinsel ve fiziksel taciz ettiğini öne sürdüğü yeğenini, davasını geri alsa da affetmedi. Dava süresince yaşadığı kayıplarının telafi edilebilmesi adına ünlü şarkıcı, milyon dolarlar talep ediyor.

MAGAZİN 08.09.2022, 13:58 10.09.2022, 08:50
Yeğeni tacizle suçlamıştı: Ricky Martin’in intikamı ağır oldu

İçerisinde bulunduğumuz yaz aylarının başlarında, 21 yaşında olan yeğeni, Porto Rikolu Ricky Martin’e dava açmıştı. Kendisine cinsel ve fiziksel olarak tacizde bulunduğunu öne süren yeğeni, yedi ay kadar bir süredir ilişkileri olduğunu ve bu zaman içerisinde ünlü şarkıcı Martin’in kendisine şiddet gösterdiğini, onu takip ederek taciz ettiğini iddia etmişti. Daha sonra ise 21 Temmuz günü Porto Riko’da mahkeme süreci başladı.

Karşı adım geldi

Duruşmaya çıkan Martin, tarafına yöneltilen bütün suçlamaları reddetti. Sonrasında ise yeğeni bütün iddialarını geri çekti. Bu davanın ardından Martin’de karşı bir adım attı ve yeğeni adına 20 milyon dolarlık bir dava başlattı. Martin, "yeğeni tarafından taciz edildiğini, kuşatıldığını, takip edildiğini, zulme uğradığını ve gasp edildiğini." dile getirdi.

Martin, yeğeni için uzaklaştırma kararı talep etti

Puerto'da başlatılan yeni dava noktasında Martin, yeğeninin duruşmada sunduğu iddialarını geri almasından bir ay kadar sonra, kendisine tehdit barındıran mesajlar yolladığını iddia etti. Şarkıcı, yeğeninin kendisinden ödeme yapmasını istediğini yoksa, “dürüstlüğüne ve ününe suikast düzenlemekle” tarafının tehdit ettiğini öne sürdü.

Bunların yanı sıra, yeğeni tarafından atıldığını düşündükleri mesajların farklı bir kişi tarafından gönderildiğini ve bu kişinin ünlü şarkıcının telefon numarasını birçok platformda yayınladığı ve şarkıcının çocuklarından bir tanesi adına Instagram hesabı açtığı da iddia ediliyor.

Martin diğer taraftan yeğeninin söylemlerinin tarafına birkaç milyon dolarlık sözleşmeye mal olduğunu öne sürerek yaşadığı bu kayıpları düşürmek adına en az 20 milyon dolar isteminde bulunuyor.

Öte yandan Martin, mahkemeden yeğenine, ailesinden ve kendisinden uzaklaştırma kararı alınmasını talep ediyor.

“İddialar hem iğrenç hem de korkunç”

İki çocuk babası ve İsveçli ressam Jwan Yosef ile evli olan Martin adına temmuz ayında dile getirilen taciz iddialarının sonrasında, ünlü şarkıcının avukatı açıklamalarda bulunmuştu. Martin’in yeğeniyle hiçbir şekilde bir romantik veya cinsel ilişki yaşamadığını ifade ederek, “Ne yazık ki bu söylemlerde bulunan kişi oldukça derin bir zihinsel sağlık problemiyle uğraşıyor. Ricky Martin, tabii ki yeğeniyle hiçbir zaman romantik veya cinsel bir ilişkiye yaşamadı. Bu söylemler hem iğrenç hem de doğru değildir. Hepimiz bu kişinin hızlı bir şekilde yardım almasını istiyoruz. Ancak ilk amacımız, bu korkunç işleyişin bir an önce düşmesidir.” dedi.

Eski menajeri Rebecca Drucke’un Martin’e, 3 milyon dolar tutarında dava açmasının ardından bu iddiaların gün yüzüne çıkması ise birçok kişinin dikkatinden kaçmadı. Ödeme alamadığını iddia eden eski menajer Drucker, dava ile ilgili açıklamada bulunurken, “Eylül 2020 yılında Martin’i kariyerini bitirebilecek iddialardan kurtarmıştım.” demişti.

Yorumlar (0)