Yasemin Özilhan’dan güldüren ‘Survivor’ cevabı!

İş adamı İzzet Özilhan ile evlendikten sorma oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene Özilhan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından takipçilerinden soru istedi. Özilhan’ın gelen ‘Survivor’ sorusuna verdiği yanıt ise, herkesi güldürü ve gündeme oturdu!

MAGAZİN 15.01.2021, 14:10 15.01.2021, 14:11
Yasemin Özilhan’dan güldüren ‘Survivor’ cevabı!

Güzelliği ve fit haliyle her zaman gündeme gelen eski oyuncu Yasemin Özilhan, eşi ve çocukları Ela ve Emine  ile vakit geçirmekten büyük keyif duyuyor. Ergene hatırlanacağı gibi daha önce Daha önce ‘Çocuğun Var Derdin Var’, ‘Koçum Benim’, ‘Aşk Oyunu’, ‘Doktorlar’ ve ‘Babam Adam Olacak’ gibi dizilerde boy göstermişti. Hatta geçen sezon, ‘Doktorlar’ dizisindeki fenomen karakter Ela ile ‘Mucize Doktor’ dizisine konuk olmuş ve sahneleri sosyal medyada oldukça konuşulmuştu.

Sosyal medya hesabına koyduğu fotoğraflarıyla magazin gündemine gelen Özilhan, geçtiğimiz günlerde hikaye bölümünde, takipçilerinden gelen 10 soruyu cevapladı. Bir takipçisinden ise Özilhan’a, geçtiğimiz günlerde yeni sezonu başlayan “Survivor” yarışması hakkında soru geldi.
 

“Anca spor salona giderim”

“10 Soru 10 Cevap” diye başlık açan Özilhan, takipçisinden gelen “Survivor’a gider miydiniz?” sorunsuna esprili bir yanıt verdi. Özilhan, bu soruya “Anca Spor salona giderim” diyerek güldüren bir cevap verdi. 


Özilhan ayrıca “Kendinizi en iyi hissettiğiniz yer?” sorusuna “Kaplankaya” cevabını verdi. Özel hayatından ve hamile olduğu dönemden bazı sorulara da cevap veren Özilhan, bu etkinlikten keyif aldığını ve daha sonra yeniden yapabileceklerini yineledi.

Yorumlar (0)